promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni bevállalta: így nézett ki gyerekként az énekesnő
Borítókép:  Dér Heni / avilagnemeleg.blogstar.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Sugarloaf egykori énekesnője az önkéntes karantén alatt elfogadott egy kihívást, és nagyon cuki gyerekkori képeket osztott meg a rajongóival.

A 33 éves Dér Henit először a Megasztárban ismerhette meg a közönség, majd évekig a Sugarloaf énekesnőjeként szerepelt a színpadon. Azóta már rengeteg helyen láthattuk és hallhattuk őt, mára pedig a hazai zenei élet egyik legismertebb alakja lett.

A koronavírus-járvány miatt jelenleg ő is önkéntes karanténban tölti a hétköznapjait, és közben rendszeresen tájékoztatja a rajongóit arról, hogy éppen mit csinált. A Blikk értesülései szerint most például elfogadta Weisz Fanni kihívását, és nagyon cuki gyerekkori képeket rakott ki:

Ezt írta az énekesnő a fotókhoz:

„Engem is utolért ez a kihívás őrület, ezért @realweiszfanni kérésére én is megmutatom milyen volt a #minime verzió... Bal felső kép 1988, bal alsó 1989, jobb szélső asszem 1990.. Láthatjátok, hogy a szemem alatti #luisvuitton táskák már ott is eredetiek by apu!!! Legalább ma nem kellett kisminkelnem magam a karanténban!! Akinek a kiskori énjére én is kíváncsi volnék , az pedig @krisztianburai , @hodipamela_official és @kisjudy  #egységbenazerő #kitartas #maradjotthon

Úgy látszik, hogy ez kivételesen egy elég mókás challenge, amihez szívesen csatlakoznak emberek. Dér Heni pedig úgy gondolta, hogy Hódi Pamelának, Burai Krisztiánnak és Judy-nak is követniük kéne őt, így számíthatunk rá, hogy ők is aranyos gyerekkori képekkel fognak szolgálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás