promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni: „Bármikor jöhet a babánk!”
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ez aztán a gyors tempó!

Amióta szakított ex-vőlegényével, Vincze Gáborral, Dér Heni egyedül élt. Az énekes aztán egy TV-műsorban látta meg jelenlegi párját, akire később ráírt a közösségi oldalán. Nem is kellett sokat várnia, perceken belül jött a válasz, és nem sokkal később meg is történt az első randevú.

A Bors munkatársa a Fitness Wellness Award Gálán beszélgetett Henivel, aki úgy írta le a kapcsolatát Bakos Gergővel, mint a „borsó meg a héja”:

„Hosszú évek és az egyedüllét után azt gondolom, végre megtaláltam azt a férfit, akivel megöregednék. Nagyon sokat ismerkedtem, próbálkoztam, csalódtam, de most sínen vagyok. Geri végre egy határozott férfi, akit nem eszek meg reggelire, de nem is nyomja le a torkomon az akaratát. A munkámból adódó állandó pörgés után olyan megértést, nyugalmat és szeretetet ad otthon, amire mindig is vágytam”

Az énekesnő meggyőződése, hogy végre megtalálta a Nagy Ő-t Gergő személyében, akivel családot szeretne alapítani:

„Tudom, hogy szinte még friss ez a kapcsolat, de van úgy, hogy minden olyan magától értetődő. Én már tíz éve is azt mondtam, ha jönne a baba, én boldog lennék, és gond nélkül átrendezném az életemet, Gerivel pedig ez most már teljesen egyértelmű. Bármikor jöhet a babánk!”

Ha már a babákról van szó: nemrég adtunk hírt róla, hogy Király Viktor és felesége nyárra várják első gyermeküket, akinek nemét a közösségi oldalon árulták el.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás