promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális pénzt követel Győzikééktől a nő, aki miatt majdnem meghaltak
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tovább fokozódik a probléma a Gáspár-család autóbalesete körül.

Még 2019 novemberében a Gáspár család a 21-es főúton szenvedett autóbalesetet, mikor egy Suzukit vezető nő eddig tisztázatlan okok miatt áttért az ellenkező menetirányú sávba, és beléjük hajtott.

A Blikknek később sikerült elérnie a 26 éves nőt, aki nem emlékszik rá, hogy mi történhetett, de elmondása szerint nem akart öngyilkos lenni.

Hónapok óta most először lehet hallani újabb fejleményeket az üggyel kapcsolatban: Gáspár Bea arról számolt be a Ripostnak, hogy a Suzukit vezető nő a rá nézve becsületsértő és rágalmazó kijelentések miatt beperli Beát, Evelint és Győzikét is, továbbá 5 millió forintot követel tőlük.

„Tény és való, hogy a baleset után, amiről még ma sem tudjuk, hogy a véletlen műve volt-e, vagy szándékos, csináltunk olyan élő bejelentkezéseket, amiben kissé indulatosan fogalmaztuk meg a véleményünket a hölgyről, de hát majdnem meghaltunk!”

- fogalmazott Bea, akit nagyon meglepett az ellenük tett feljelentés, mert amikor ők akarták feljelenteni a Suzukis hölgyet, a salgótarjáni rendőrség elküldte őket.

„Milyen világot élünk? Végül még mi leszünk a hibásak, amiért merészeltünk életben maradni? Egyébként ezt csak annak köszönhetjük, hogy egy biztonságos autóban ültünk, mert ha Barbarán múlik, ma nincs kit és nincs miért perelnie… Azt csak csendben jegyzem meg, hogy amikor mi akartunk feljelentést tenni ellene, egyszerűen elküldtek minket a kapitányságról. A hölgyet vajon érdekli, hogy nekem a baleset óta nincs autóm? Nyilván nem, de persze, nem is tudja, mert annyit sem kérdezett eddig, hogy hogy vagyunk! De arra van esze, hogy pénzt követeljen tőlünk. Lehet, ebből szeretne új autót venni, hogy megint emberéleteket veszélyeztethessen az utakon?! Kapott egy 'ejnye-bejnyét', és még a jogsija is megvan. Isten, nem siet és nem is felejt...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás