promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Aldiban vagy Lidlben vásárol? Ezt kéri vásárlóitól a két üzlet!
Borítókép:  AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mind az Aldi, mind a Lidl egy rövid, figyelemfelhívó üzenetet tett közzé. Mindkét üzlet a biztonságos vásárlást elősegítő szabályokat emeli ki. Illetve jelzi, legyünk türelemmel egymás iránt.

Ahogy arról beszámoltunk,Orbán Viktor a Kossuth rádióban jelentette be, kijárási korlátozás lép életbe március 28-ától, ami egészen április 11-ig tart. Ennek egyik fontos pontja, hogy az élelmiszerboltokba, patikákba, piacokra és drogériákba 9 és 12 óra között csak a 65 éven felüliek járhatnak vásárolni. Dél után tehát már a 65 éven aluliak is megvehetik azokat a cikkek, amikre szükségük van.

Sokan járnak vásárolni Aldiba és Lidlbe. Emiatt mindkét üzletlánc egy rövid figyelemfelhívást intézett vásárlóihoz, amelynek lényege: figyeljünk oda egymásra, s viseltessünk türelemmel embertársaink iránt. Egyúttal tartsunk be a korábban már kért előírásokat.

„Azon dolgozunk, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen a vásárlás során, figyeljünk egymásra!”

– írja Facebook-oldalán az Aldi, amelyhez egy rövidke videót is csatolt.

Figyeljünk egymásra!

Azon dolgozunk, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen a vásárlás során, figyeljünk egymásra! #együttamagyarvásárlókért #figyeljünkegymásra

Míg a Lidl egy rövid, vázlatos cikkben összegzi a legfontosabbakat. Egyebek között felhívják a figyelmet arra, hogy:

  • a Lidl beszállítóival együttműködve az elmúlt hetekhez hasonlóan most is mindent megtesz annak érdekében, hogy a megnövekedett keresletet. kezelni tudja. Megértésüket kérjük, ha átmenetileg nem minden termék érhető el minden helyen – az élelmiszerek pótlása és a polcok feltöltése folyamatos.
  • a Lidl számára a vásárlók és a munkatársak biztonsága, egészségének óvása továbbra is prioritás.
  • az áruházak szappanadagolóiba erős tisztító és fertőtlenítő hatású készítmény lett elhelyezve, mely minden áruházban elérhető.
  • a kasszák, kasszaszalagok, kilincsek és egyéb felületek naponta többször, vírusölő fertőtlenítőszerrel kerülnek fertőtlenítésére.
  • a vásárlók várakozási helyét a kasszák előtt padlómatrica biztosítja.
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás