Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tom Holland tuti megoldást talált: vegyünk csirkét!

Tom Holland tuti megoldást talált: vegyünk csirkét!

Színes

Tom Holland tuti megoldást talált: vegyünk csirkét!

Színes

Baranyecz János - 2020.03.25. 22:33

A Marvel Pókemberének remek ötlete támadt, miután nem tudott tojást venni a koronavírus-járvány miatt kifosztott üzletben.

A 23 éves Tom Hollandot főleg a Marvel-filmek Pókembereként ismeri a világ, és sokak szerint szinte tökéletesen hozza a figurát. Talán ezért is lehet, hogy nagyon hamar az utóbbi idők egyik legnépszerűbb, és legfoglalkoztatottabb színésze lett.

A fiatal sztár jelenleg otthon, az Egyesült Királyságban tölti a koronavírus-járvány miatt önkéntes karanténban a napjait, és csak néha megy ki bevásárolni a legszükségesebb dolgokat. A Metro információi szerint pont egy ilyen kiruccanás során telt be nála a pohár, ugyanis:

elment a közeli boltba, hogy vegyen pár alapvető dolgot, mint például tojást, de a felhalmozók már teljesen kifosztották az üzletet.

Annyira frusztrálta őt a dolog, hogy elkezdett gondolkodni valamilyen megoldáson, hiszen ez így nem állapot. Egy kis idő után rájött, hogy mi lenne a legjobb döntés, ha nem akar többé hiányt szenvedni, ezért:

fogta magát, és vett pár csirkét, így a saját kezébe vette a tojás-problémát.

Az állatok a Predator, Chestnut és Ranger nevet kapták, és jelenleg is főállásban dolgoznak azon, hogy a színésznek minden egyes nap meglegyen a kívánt tojásmennyisége. Kell is Tom Hollandnak az erő, hiszen amint vége ennek a mindenki számára nehéz időszaknak, dolgoznia kell a népszerű játékokon alapuló Uncharted-filmen, és a Pókember harmadik részén is.

Borítókép: Tom Holland / AFP

Legolvasottabb hírek