promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb botrányba keveredett Kanye West és Taylor Swift: kinek van igaza?
Borítókép:  Kanye West és Taylor Swift / cheatsheet.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét áll a bál a zenei világban, ugyanis most egy több éves botrány kapott újra lángra Taylor Swift és Kanye West között.

Az őrült zseninek tartott rapper, Kanye West és a fiatal popcsillag, Taylor Swift kapcsolata nem indult valami zökkenőmentesen: az énekesnő 2009-ben az MTV Video Music Awards egyik győztese volt, de miközben átvette a díjat, Kanye felment a színpadra, és furcsa módon megosztotta a világgal, hogy nem Taylornak kellett volna nyernie, hanem Beyoncénak.

Ez megszámlálhatatlan mémet szült, és mindkét, a maga nemében már jó ideje sikeres előadót felrakta a globális térképre. Majd jött az igazi balhé, hiszen utána 2016-ban Kanye megjelentette a „Famous” című számát, amiben szabad fordításban ezek hangzottak el:

„Úgy érzem, hogy Taylor és én még szexelhetünk. Hogy miért? Mert én tettem híressé azt a r....cot”

Kanye elmondása szerint engedélyt kért erre Taylortól, de ő azt mondta, hogy ezt egyáltalán nem okézta le. Erre Kanye West felesége, Kim Kardashian úgy reagált, hogy a nyilvánosságra hozott egy hangfelvételt, amiben a popsztár belemegy a dologba.

Ezzel pedig jól leégette Taylor Swiftet, akit sokan meg is utáltak emiatt, hiszen az jött le ebből, hogy direkt akart hamisan az áldozat szerepében tetszelegni. Ez mondjuk nem akadályozta meg őt abban, hogy a világ egyik legsikeresebb énekesnője legyen.

A BBC információi szerint viszont újabb fordulatot vett a történet, hiszen kiderült, hogy az említett felvétel egyáltalán nem volt teljes:

kikerült az egész telefonbeszélgetés, ami bizonyítja, hogy Kim megvágta a felvételt, és Kanye West valóban elhallgatta a r....cozást, szóval Taylor Swift nem okézhatta le.

Ez pedig arról árulkodik, hogy Taylor részben végig igazat mondott, és tényleg nem adott engedélyt az egész szövegre, sőt, elmondása szerint el se küldte neki Kanye a teljes számot a végső rábólintásra. Ezek alapján pedig Kim és Kanye is megvezették a közönséget, hogy rossz színben tüntessék fel a fiatal sztárt. Közben Kim is megszólalt, és szerinte az volt a probléma, hogy Taylor nem mondott igazat, hiszen tényleg volt engedélykérés.

A közösségi portálokon sokan úgy érzik, hogy ezen már felesleges lovagolni, és igazából teljesen mindegy, hogy mi az igazság. Egyedül annyi biztos, hogy végre több oldalról is meg lehet vizsgálni ezt a botrányt, így mindenki eldöntheti magának, hogy kinek ad igazat, mivel jelenleg nagyon úgy néz ki, hogy mind a hárman elég rosszul kezelték ezt a szituációt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás