promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger is hatalmas összeget adományoz az egészségügynek
Borítókép:  NICHOLAS KAMM / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akiknek van, azok most tényleg nem sajnálják.

Arnold Schwarzenegger már jó ideje karanténba vonult, mivel akármilyen nagy izomkolosszus és egészséges életet él, a koronavírus őt sem kímélné, amíg nincs gyógymód. A legtöbb híresség igyekszik példát mutatni azzal, hogy valóban ők sem teszik ki a lábukat a házból.

Akik megtehetik, azok pénzzel is kiveszik a részüket a terhekből. Ryan Reynolds és a párja, Blake Lively egymillió dollárt ajánlottak fel a Feeding Americának, valamint a Food Banks Canadának összesen. A két nonprofit szervezet élelmiszerbankként üzemel, hogy a hátrányosabb helyzetűek asztalára is juthasson étel. A komolykodás után persze még oda kellett szúrnia egyet a barátjának, Hugh Jackmannek, mivel az sosem maradhat ki.

Arnold Schwarzenegger szintén mélyen a zsebébe nyúlt, és egymillió dollárt, vagyis mai árfolyamon kerekítve 330 millió forintot ajánlott fel egy egészségügyi dolgozókat támogató alapítványnak.

„Ülhetünk a kanapén és panaszkodhatunk, de az nem old meg semmit. Úgy gondolom mindenkinek ki kell vennie a részét, hogy a dolgok jóra forduljanak. Egy kis támogatással meg tudjuk védeni a hősinket, akik most a kórházakban harcolnak a frontvonalon, és büszke vagyok arra, hogy adhattam nekik valamit. Egymillió dollárt adományoztam, és remélem aki megteheti, az szintén támogatni fogja őket”

– írta a színész, aki mindig igyekezett kivenni a részét az adományozásból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás