promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fertőzött Tom Hanks felesége hatalmasat hibázott a karanténban
Borítókép:  Tom Hanks és Rita Wilson / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rita Wilson úgy néz ki, hogy nehezen tűri Ausztráliában a karantént, ugyanis elég meggondolatlan dolgot tett.

A gyorsan terjedő koronavírus-járvány a világon szinte mindenhol jelen van, és sajnos már a hollywoodi színészeket is elérte, így többek között Idris Elba, Olga Kurylenko, Kristofer Hivju és a Forrest Gump sztárja, Tom Hanks is elkapta a betegséget a feleségével, Rita Wilsonnal együtt.

A 63 éves házaspár akkor fertőződött meg, mikor Tom Hanks éppen Ausztráliában dolgozott a készülő Elvis Presley életrajzi filmen. Jelenleg is ott vannak karanténban, és folyamatosan tájékoztatják a közönséget az állapotukról, de a Metro értesülései szerint nagyon úgy néz ki, hogy Rita Wilson már nehezen bírja, mivel hatalmas hibát követett el.

A színésznő/énekesnő vagy nagyon unatkozik a bezártság alatt, vagy csak szimplán elment az esze (ő is erre tippelt...), mivel fogta magát, és meggondolatlanul:

megadta a saját, igazi telefonszámát az embereknek, hogy írjanak neki, és elmondása szerint ő maga fog válaszolni az üzenetekre.

Ez több szempontból is problémás, mivel most biztos, hogy ezrek fogják felvenni vele a kapcsolatot, hiszen Rita Wilson kifejezetten azzal csábította a rajongókat, hogy így hamarabb tudják meg, hogy mit fog csinálni, illetve, ha vége a koronavírusnak, akkor még találkozhatnak is vele.

Lehet, hogy kedvességnek szánta, de ebből biztos, hogy még gondja lesz, és jó eséllyel hamarosan visszavonja az egészet, majd villámgyorsan telefonszámot vált. Feltételezve persze, hogy a fenti videó tartalma igaz, és nem csupán egy tréfáról, vagy trükkről van szó.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás