Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Elhunyt Szabó Győző édesanyja: „Felfoghatatlan, szörnyű érzés”

Elhunyt Szabó Győző édesanyja: „Felfoghatatlan, szörnyű érzés”

Színes

Elhunyt Szabó Győző édesanyja: „Felfoghatatlan, szörnyű érzés”

Színes

Baranyecz János 17:07

A 49 éves Szabó Győző őszintén beszélt komoly veszteségéről, és mély gyászáról.

A Valami Amerika, Beugró és többek között a Magyar vándor sztárja sokak kedvenc hazai színésze, hiszen karizmatikus hangjának szinte nincs párja, éppen ezért rengeteg külföldi világsztár is az ő hangján szólal meg magyarul.

A Blikk értesülései szerint most rettenetes időszakon megy keresztül a színész, ugyanis édesanyja múlt hét vége felé elhunyt.

„Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez... Még nem is igazán tudatosult bennünk, hogy nincs többé”

– mondta a művész a magazinnak.

„Anyu Nyírbátorban lakott, de szinte mindennap beszéltünk telefonon. Amikor már néhány napja nem értük el, rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet...”

– folytatta Szabó Győző.

Édesanyja korábban óvónőként dolgozott, és nagyon szerették a városban. Rengetegen gyászolják őt, és már sokan nyilvánítottak részvétet a családnak. A színész azt is elmondta, hogyan tovább:

„Ilyenkor annyi érzés és annyi gondolat kavarog az emberben. Rossz, de nem lehet megállni, nem lehet feladni. Itt vannak a gyermekeim, akik miatt tartanom kell magam és erősnek kell mutatkoznom minden pillanatban.”

Szabó Győző a tervek szerint október 22-én mutatja be a Herendi Gábor által rendezett Toxikoma című filmet, ami az azonos címmel megjelent életrajzi könyvén alapul.

Borítókép: Szabó Győző / Blikk.hu (Fuszek Gábor)