promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt Szabó Győző édesanyja: „Felfoghatatlan, szörnyű érzés”
Borítókép:  Szabó Győző / Blikk.hu (Fuszek Gábor)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 49 éves Szabó Győző őszintén beszélt komoly veszteségéről, és mély gyászáról.

A Valami Amerika, Beugró és többek között a Magyar vándor sztárja sokak kedvenc hazai színésze, hiszen karizmatikus hangjának szinte nincs párja, éppen ezért rengeteg külföldi világsztár is az ő hangján szólal meg magyarul.

A Blikk értesülései szerint most rettenetes időszakon megy keresztül a színész, ugyanis édesanyja múlt hét vége felé elhunyt.

„Felfoghatatlan, szörnyű érzés ez... Még nem is igazán tudatosult bennünk, hogy nincs többé”

– mondta a művész a magazinnak.

„Anyu Nyírbátorban lakott, de szinte mindennap beszéltünk telefonon. Amikor már néhány napja nem értük el, rossz érzés fogott el, hogy valami baj történt. Kiderült, nem volt jól, kórházba került. Odautaztunk, de sajnos akkor már nagyon rossz volt az állapota. Végül a szíve nem bírta és feladta a küzdelmet...”

– folytatta Szabó Győző.

Édesanyja korábban óvónőként dolgozott, és nagyon szerették a városban. Rengetegen gyászolják őt, és már sokan nyilvánítottak részvétet a családnak. A színész azt is elmondta, hogyan tovább:

„Ilyenkor annyi érzés és annyi gondolat kavarog az emberben. Rossz, de nem lehet megállni, nem lehet feladni. Itt vannak a gyermekeim, akik miatt tartanom kell magam és erősnek kell mutatkoznom minden pillanatban.”

Szabó Győző a tervek szerint október 22-én mutatja be a Herendi Gábor által rendezett Toxikoma című filmet, ami az azonos címmel megjelent életrajzi könyvén alapul.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás