promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Kapjatok már észhez!” – 71 ezren kedvelik a kórházi dolgozó dühös posztját
Borítókép:  Népszava
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy magyar kórházi dolgozó igen dühös hangvételű Facebook-bejegyzést írt, amelynek lényege, hogy a koronavírus-járványra idején egyszerű a dolgunk: maradjunk otthon!

Sokan, sokféleképp reagálnak arra, ami velük történik. Van, aki megértette: a koronavírus-járvány idején az egyik legfontosabb, amit tehetünk az az, hogy otthon maradunk és minimálisra csökkentjük az érintkezést embertársainkkal. Vannak azonban olyanok, akiket mindez nem érdekel.

Utóbbiak kapcsán fakadt ki egy magyar kórházi dolgozó, aki az alábbi, dühös hangvételű Facebook-bejegyzést írta. Ezt most változtatás nélkül közöljük:

„Vasárnap reggel 5:50
27 éve a pályán. Láttam haldoklót, minden korosztályból.Találkoztam Hepatitises, AIDS, TBC fertőzöttel.Kezeltem rühöset, tetveset. Szúrtam, kötöttem, újraélesztettem, tisztába tettem. Voltam k... rva, r... banc, sokszor emlegették édesanyámat is. Haraptak, ütöttek, rúgtak, leköptek, átkoztak. Mégis itt vagyok. Sosem féltem... most, igen. Gombóc a torkomban minden nap, hogy mikor nem mehetek haza esetleg hetekig,és mit fogok a 3 éves gyerekemnek mondani. Csörren a telefon a zsebemben, össze rezzenek, hogy mikor kell indulnom soron kívül. Mind ezt most olyanokért(tisztelet a kivételnek), akik magasról szarnak a világra. Kutyát sétáltatnak(és most nem a pisi-kaki témáról beszélek, mert az természetes) trécselnek a bolt előtt,fagyiznak és napoznak a padon.A 3 éves kislányom megérti, hogy most nem lehet menni sehová. Ezen mi nem világos???
Én nem maradhatok otthon, Ők igen, mégsem teszik.
Viszont akkor mi lenne, ha Én és sok másik kollégám felállnánk és haza mennénk helyettük???
Emberek! Kapjatok már észhez!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás