promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otthonából üzent Kasza Tibi: „Most kell az összefogás”
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az énekes mindenkit arra kér, hogy osszák meg a videóját, és segítsenek felnyitni azoknak a szemét, akik még mindig azt hiszik, hogy ez egy játék.

Összefogásra hívott fel és kiemelten az időseket kérte az otthonmaradásra Kasza Tibi, aki ezzel kapcsolatos videóját a Facebook-oldalán tette közzé:

„Több mint egy hete vagyunk itthon önkéntes házi karanténban a családommal. (...) Nem azért maradtunk itthon, mert bármi bajunk volna, hanem azért, mert felfogtuk, hogy ez az ország érdeke, és miközben próbálunk mindent megtenni, megmondom őszintén, hogy nagyon fáj azt látni, amikor tömött sorokban korzóznak az emberek a plázákban, amikor tömve vannak a játszóterek, amikor azt látom, hogy a fiatalok vírusbulikat tartanak, hogy így üssék el a hirtelen jött szabadidőt.”

Az énekes mégis a legfájóbb pontnak azt érzi, hogy az idős emberek ennyire semmibe veszik mások igyekezetét, így természetesen őket is megkérte, hogy tartsák be az utasításokat, és ne hagyják el az otthonaikat:

„Drága nagymamák, drága nagypapák, ne tegyétek! Mert ezzel semmibe veszitek azt az igyekezetet, amit az ország egyik fele próbál megtenni értetek, hogy elsősorban benneteket megóvjunk a bajtól, hogy ne veszítsünk el benneteket. (...) Most kell az összefogás, tartsuk be az utasításokat, maradjunk otthon!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás