promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Anthony Hopkins a macskájának szerenádozik a karanténban – videó
Borítókép:  Anthony Hopkins / northfoto.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 82 éves színészlegenda olyan videót osztott meg a világgal, ami biztos, hogy sokak szívét megmelengeti majd.

A koronavírus ideje alatt a legtöbben megfogadják a járvány terjedése ellen javasolt tanácsokat, és otthon, házi karanténban várják, hogy elmúljon a globális méretekre duzzadt veszély. Különösen az idősebbeknek kell figyelniük erre, hiszen számukra jóval kockázatosabb most kimenni, és másokkal érintkezni a gyengébb immunrendszerük miatt.

Már Hollywoodot is elérte a betegség, és Idris Elba, Kristofer Hivju, Olga Kurylenko, illetve többek között Tom Hanks is koronavírusos lett, szóval a sztárok sincsenek biztonságban. Éppen ezért lehet megnyugtató sokak számára, hogy a Bárányok hallgatnak Oscar-díjas legendája, Sir Anthony Hopkins is otthon, védett helyen óvja az egészségét így 82 esztendősen.

A Metro információ alapján ráadásul nem is akárhogyan, ugyanis a Niblo nevű macskájának szerenádozva, zongoradallamok kíséretében telnek a hétköznapok, amit most nagy szerencsénkre egy videó erejéig mi is megtapasztalhatunk:

Anthony Hopkins több mint kellemes zongorázása sokaknak újdonság lehet, de már többször is bebizonyította, hogy ő nem csupán színészként tud kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Külön érdekes ezt az oldalát látni, hiszen a legtöbben még mindig a vérszomjas Dr. Hannibal Lecterként tekintenek rá, akinek a megnyerő, de mégis hátborzongató tekintete mögött egy szofisztikált kannibál rejlik.

Annak pedig örülhetünk, hogy a színész komolyan veszi a koronavírust, illetve a biztonságát, így jó eséllyel ismét láthatjuk majd egy új, fantasztikus alakítását a filmvásznon, és nem csupán a macskája fogja élvezni a tehetségét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás