promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megható karanténdal: világsztárok éneklik John Lennon slágerét – videó
Borítókép:  Will Ferrell, Gal Gadot és Mark Ruffalo / Promotions.hu/Instagram
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatti karanténban történő olasz összetartást jelképező trombitás „Imagine” előadás után most Hollywood nagyágyúi is megpróbálkoztak összehozni egy szívmelengető videót.

A globális méretekre duzzadó koronavírus-járvány idején rengetegen félnek a megbetegedéstől, ezért vagy utasított, vagy önkéntes karanténban próbálják átvészelni ezt a nehéz időszakot. Olaszországban nagyon súlyos a helyzet, de az emberek nem hagyják, hogy megtörje őket a dolog, ezért különböző módszerekkel próbálják tartani egymásban a lelket. Az egyik, egész internetet bejáró videó alapján például egy férfi John Lennon örökzöld slágerét, az „Imagine”-t adta elő trombitával, ami egy nagyon megható pillanatot eredményezett:

Ez az előadás jelképezte sokak számára az emberek erejét és összetartását még a legnehezebb időkben is. Ezek alapján pedig nem csoda, hogy Hollywood sztárjai is meg akarták nyugtatni valami hasonlóval a világot, így a Wonder Woman címszereplője, Gal Gadot fogta magát, és megkérte pár híres, közkedvelt barátját, hogy csináljanak együtt egy saját „Imagine” feldolgozást, hogy ezzel is pozitív érzelmeket csaljanak a nézők szívébe:

A videóban olyan celebek szerepelnek Gal Gadot mellett mint például Will Ferrell, Jamie Dornan, Mark Ruffalo, Natalie Portman, Pedro Pascal, James Marsden, Kristen Wiig, Maya Rudolph, Sarah Silverman, Zoe Kravitz, Cara Delevingne, Jimmy Fallon vagy Sia, szóval elég impozáns gárdát sikerült összeszednie a fiatal színésznőnek.

A MovieWeb információi szerint viszont hiába lett ez egy ártatlan, teljesen pozitív videó, rengetegen támadták az akciót kitaláló sztárt, mivel vannak olyanok, akik úgy gondolják, hogy csak egy kis figyelmet szeretett volna magának, és nem a segítségnyújtás vezérelte. Ezt azzal indokolják, hogy nem is ő készítette, hanem az asszisztense, ráadásul még a jótékonykodásra sem hívta fel a figyelmet, mikor legelőször megosztásra került az anyag.

Ezek a vádak persze nem veszik el a fenti videó erejét, de ebből is látszik, hogy vannak még olyan negatív emberek, akik még a koronavírus-járvány idején is bele tudnak kötni egy ilyen kedves kis szösszenetbe, ami már most millióknak csalt mosolyt az arcára.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás