promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka fontos üzenetet küldött: „Nincs megoldás a vírus eltüntetésére”
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rapper szerint fontos, hogy mindenki komolyan vegye a helyzetet.

Az otthonmaradásra buzdítják embertársaikat a hazai sztárok. Kasza Tibi, Nagy Feró, és Tóth Vera is otthon tartózkodik. A Beatrice frontembere közel egy hete van önkéntes karanténban, és elárulta a „csodaszert”, amivel a koronavírus ellen védekezik.

A Showder Klubbal befutott humorista, Kovács András Péter nevéhez köthető az első karanténsláger, amit a felöltése óta több mint 700 ezren láttak már.

Majka is fontosnak tartja, hogy a kialakult helyzetet mindannyian vegyük komolyan, ezért az Instagram-oldalán egy hosszabb szöveggel és egy beszédes fotóval buzdít mindenkit arra, hogy maradjon otthon.

„Nincs megoldás a vírus eltüntetésére, de arra van,hogy ne egyszerre legyen beteg mindenki. Ha nem figyelünk oda,akkor a kis dolgokból is óriási baj lehet. És most nem a koronavirusra gondolok, hanem a rutin, de életmentő műtétekre. Ha minden orvos beteg, vagy dolgozik, vagy teljesen kimerült, ki fogja megműteni a gyerekeinket egy egyszerű vakbélgyulladás esetén? Ha elesik és megvágja magát, ki lesz aki összevarja a sebet? Az egyszerű dolgok amiket megszoktunk, hogy pillanatok alatt megcsinálnak ,most végzetesek is lehetnek! Vegyük ezt komolyan. Ne most menj el orvoshoz, csak abban az esetben,ha igazán szükség van rá. És ne menj sehova,ha csak nem elkerülhetetlen. Ha egy mód van rá pls MARADJ OTTHON!!!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás