promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az egykori tinisztár gyermekvállalással próbálja megmenteni szétesett életét
Borítókép:  Paul Michael és Amanda Bynes / Amanda Bynes/Instagram (via mirror.co.uk)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A valaha rengeteg rajongóval rendelkező színésznő, Amanda Bynes eléggé lecsúszott, de most van esélye arra, hogy újra normális életet éljen.

A 33 éves Amanda Bynes tiniként elég nagy népszerűségre tett szert, hiszen olyan filmekben szerepelt mint például a Micsoda srác ez a lány, a Hajlakk 2007-es feldolgozása, illetve a Miről álmodik a lány? című vígjátékok:

Sajnos elég nehezen viselte a hirtelen jött sztárságot, így pályatársaihoz hasonló módon durván elindult a lejtőn:

alkohol- és drogproblémák, mentális egészségügyi gondok, gyújtogatás, ittas vezetés és hamis szexuális erőszak vádak jellemezték életének több évét is.

Többször is olyan megnyilvánulásai voltak, ami alapján egyértelmű volt, hogy valami nincs rendben vele, hiszen többek között azt is mondta, hogy egy mikrochip van az agyában, és emiatt ilyen.

Nagyjából 10 éve nem vállalt szerepet semmiben (vagyis inkább mondjuk úgy, hogy ennyi ideje nem kapott egy ajánlatot sem), de elmondása szerint 2018 óta tiszta, és próbál normális életet élni.

Azóta csináltatott arctetoválást is, és összejött egy Paul Michael nevű férfivel, akivel pár hete eljegyezték egymást. Nem sokkal később szakítottak, de úgy látszik, hogy nem ez volt az utolsó fejezete a kapcsolatuknak, ugyanis a Mirror értesülései szerint:

Amanda Bynes terhes, és nagyon izgatottan várja már a kis jövevényt.

Ezt egy Instagram-bejegyzésben közölte a pár a világgal, amit egy ultrahang felvétel is megerősített. Végül törölték a bejegyzést, szóval lehet, hogy meggondolták magukat, és inkább megtartják maguknak az örömködést.

A gyermekáldás jó irányba terelheti a színésznő szétesett életét, bár a szülei már az eljegyzésnek sem örültek, szóval esélyes, hogy a baba hírét sem fogadták túl pozitívan. De most az a legfontosabb, hogy az egykori tinisztár végre megtalálja a saját boldogságát, és egészséges legyen, így talán a jövőben majd a filmvásznon is újra láthatjuk őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás