Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: Istenes Bence kikezdett a Nyuszival?

Álarcos énekes: Istenes Bence kikezdett a Nyuszival?

Színes

Álarcos énekes: Istenes Bence kikezdett a Nyuszival?

Színes

Helmeczi Benjamin 09:21

Izgalmasnak ígérkezik a következő adás is.

Az RTL Klub szuperprodukciója továbbra is a legvonzóbb vasárnapi tartalom: a 18-49 évesek körében 27,0% SHR-el került képernyőre az ötödik adás, míg a Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada 12,9% SHR-el teljesített, vagyis az elmúlt héten több mint kétszer annyian választották az Álarcos énekest, mint a TV2 showműsorát. A teljes lakosságot tekintve az RTL Klub produkciója 1.158.414 nézőt vonzott a képernyők elé.

A legutóbbi adásban a Szörnyecske fedte fel magát, aki Arató András, vagyis Hide The Pain Harold volt, a leghíresebb magyar mém.

„Imádtam a műsort, sajnálom, hogy számomra véget ért. Egyetlen napot gondolkoztam azon, hogy vállaljam-e, és életem egyik legjobb döntése volt, hogy igent mondtam. A maszk alatt más lehettem, bármit megtehettem, hiszen nem én voltam a színpadon, hanem a Szörnyecske. Azóta megállás nélkül jönnek az üzenetek, kérdezik, hogy mikor találkozhatnak velem. Hozzám bármikor oda lehet jönni, nagyon nyitott vagyok”

- nyilatkozott a Blikknek András.

Az Álarcos énekes hatodik adásában a Robot, a Krokodil, a Páva, és a Nyuszi fog színpadra állni. Utóbbival kapcsolatban már többször is kellemetlen helyzetbe hozták a Nyomozók Istenes Bencét, és Sebestyén Balázs ezúttal sem kíméli a műsorvezetőt.

Borítókép: Velvet