Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi: „Aludnom kellene... de nem tudok...” – kép

Tóth Gabi: „Aludnom kellene... de nem tudok...” – kép

Színes

Tóth Gabi: „Aludnom kellene... de nem tudok...” – kép

Színes

TK 12:21

Tóth Gabi nem tud betelni kislányával.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy Tóth Gabi úgy döntött, a csalad.hu felületén blogolni fog, méghozzá a szülés utáni depresszióról, a tapasztalatairól, és az élményeiről. Az első bejegyzés meg is érkezett, amelyben az énekesnő – ahogy fogalmaz – „kendőzetlenül őszinte”.

Az énekesnő természetesen az Instagramot sem felejtette el, ahol legutóbbi posztjában arról elmélkedett, hogy milyen érzés az édesanyának, ha gyermekét nézheti – a szöveget változtatás nélkül közöljük:

„Aludnom kellene... de nem tudok.. Nézem ahogy kisimul angyali arca és mély biztonságban átadja magát az álmainak.. én jelentem neki ezt a biztonságot.. összenyom ez a felelőség sokszor.. képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom? Nem ettem olyat amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan ami csak én? Akarom , hogy legyen olyan ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret hisz itt van mellettem és az életem csodája ő.. aztán megnyugszom... minden nap elengedek egy darabot magamból.. sokszor hiányzik a függetlenség.. pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak.. már elképzelhetetlen az életem nélküle.. igen! Ez nem megy egyik napról a másikra.. de most már biztosan érzem, bevésődtél kislányom..”

Aludnom kellene... de nem tudok.. Nézem ahogy kisimul angyali arca és mély biztonságban átadja magát az álmainak.. én jelentem neki ezt a biztonságot.. összenyom ez a felelőség sokszor.. képes vagyok rá? Biztos, hogy jól csinálom? Nem ettem olyat amitől neki rossz lesz?? Vajon lesz még olyan ami csak én? Akarom , hogy legyen olyan ami csak én? Érezhetek én ilyet? De most furdal a lelkiismeret hisz itt van mellettem és az életem csodája ő.. aztán megnyugszom... minden nap elengedek egy darabot magamból.. sokszor hiányzik a függetlenség.. pedig már szép lassan a függője lettem a csodámnak.. már elképzelhetetlen az életem nélküle.. igen! Ez nem megy egyik napról a másikra.. de most már biztosan érzem, bevésődtél kislányom..

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

Ha már szóba került a Tóth Gabi családja, akkor megmutatjuk, hogy férje, Krausz Gábor milyen poszttal jelentkezett március 8-a alkalmából. A következő mondatra az énekesnő emojikkal válaszolt, amik között volt szívecske, síró és imádkozó ikon:

„Fiúkra jellemző gondolkodás abban a hitben maradni, hogy férfi létezhet Nő nélkül. Köszönöm nektek hogy Férfivé válhattam mellettetek.”

 

Borítókép: Tóth Gabi, Krausz Gábor, és a közös kislányuk. Forrás: Instagram.