Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harry búcsút vett a királynőtől, Győrfi Pál a koronavírusról beszélt

Harry búcsút vett a királynőtől, Győrfi Pál a koronavírusról beszélt

Színes

Harry búcsút vett a királynőtől, Győrfi Pál a koronavírusról beszélt

Színes

Promotions 14:14

Heti összefoglalónkban beszámolunk arról, hogy Győrfi Pál elárult néhány fontos tényezőt a koronavírussal kapcsolatban, de szó esik Harry herceg könnyes búcsújáról, ahogy arról is, mit lehet tudni Conor McGregor és Kunkli Tivadar esetleges összecsapásáról.

Eltelt egy újabb hét, ez pedig azt jelenti, hogy újabb hírösszefoglalóval jelentkezzünk, amelyben a legolvasottabb híreket gyüjtjük egy csoportba. Haladjunk is szépen sorban.

  • Meghan Markle férje, Harry herceg férje után Angliába utazott, hogy az utolsó szálakat is elvarrják, mielőtt április 1-én hivatalosan is elhagyják a királyi családot. Angol lapértesülések szerint Harry könnyes szemekkel vett búcsút a királynőtől.

  • Elsőként számoltunk be arról, hogy van esély arra, hogy Conor McGregor összecsapjon a magyar thai box-legendával, Kunkli Tivadarral. Alábbi cikkünkben pedig részleteket is közöltünk.

  • A mi kis falunk 4. évad 13. epizódjához kiadott bakiparádéban elég sok jelenetből láthatunk, amit eleinte nem sikerült felvenni. Ezek azok a pillanatok, amikor már a színészek sem bírják ki nevetés nélkül, és meg is tudjuk érteni, hogy miért.

  • A héten is több cikk jelent meg a koronavírusról. Sokan sokfélét mondanak. Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál tisztázott néhány fontos kérdést.

  • S a végére egy kis könnyed állatság. Mutatunk egy igazán bűnbánó kutyát, igaz, van is „oka" lesütnie a szemét, hiszen míg gazdája távol volt, ő bizony kipakolta a kukát.

Borítókép: Promotions Media