promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ma-Mi Műhely: íme egy különleges baba-mama központ
Borítókép:  mamimuhely.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újranyitotta kapuit a Ma-Mi Műhely, a gyönyörű környezetben található baba-mama központ. Ahol coachinggal, tréningekkel, foglalkozásokkal, játszóházzal és bisztróval várják az anyukákat, apukákat s gyermekeiket.

„Gyönyörű környezet, szuper adottságok, hatalmas lelkesedés, hajrá lányok, a legjobb úton vagytok!”

– írta egy anyuka a Ma-Mi Műhely Facebook-oldalán. Rövid, tömör, lényegretörő összefoglalása ez a nemrég, a Normafán újranyitott Baba-Mama központnak. 

Az előző év októberében még úgy tűnt, hogy minden veszve, a Pataki Nagy Éva által vezetett műhely egy csodálatos anyukaközösséget alakított ki – köszönhetően a rengeteg munkának, átdolgozott éjszakáknak, s a szókimondóan őszinte cikkeknek.

Aztán jött az első fordulat: bezár a Ma-Mi Műhely. Majd eltelt három hét és a következett a második fordulat: Martos Zsófival együtt egy izgalmas együttműködés keretében indult újra januárban a Normafán található Bodza Villában a Ma-Mi Műhely. Összeállt tehát két vagány anyuka, s egy igazán egyedülálló baba-mama központot hozott létre, a 0-3 éves korosztályú kisgyermekek és szüleik számára.

forrás: mamimuhely.hu

Egy helyet, ahol coachinggal, tréningekkel, foglalkozásokkal (például: mozgás fejlesztő torna, angol tematikájú események), játszóházzal és bisztróval várják az anyukákat, apukákat s természetesen gyerekeiket.

A gyermekfelügyelet biztosított, ahogy a hatalmas játszóház, az étel-ital és a kávé is. Fontos, hogy a Villának saját tornaterme van, ahogy az is, hgy a nagyterem bérelhető rendezvényekre, bulikra.

Létesült egy bölcsőde is, ahol huszonegy kisgyermeknek tudnak teljes körű szolgáltatást biztosítani, úgymint: babaúszás, sószoba, egészséges étrend és környezet, montessori fejlesztő játékok és szemléletű gyermekgondozás.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás