promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle bosszúszomja közepette szuperhőssé válna
Borítókép:  Meghan Markle-t és II. Erzsébetet ábrázoló maszk. Forrás: AFP.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meghan Markle Nagy-Britanniába utazik, férje, Harry után.

Még egy hónapig fizeti Kanada Meghan Markle, és Harry, valamint Archie védelmét, április 1-től maguknak kell előteremteni azt a pénzt, ami a testőröknek jár.

Eközben nem múlik el úgy nap, hogy Anglia legnagyobb példányszámú napilapjai nem foglalkoznának a brit királyi család ügyeivel. A hírek szerint Harry visszatért Londonba, hogy az utolsó formaságokat is elintézze abban az ügyben, amely 2020 egyik legnagyobb botránya volt.

Néhány nap múlva Meghan is csatlakozik Harry-hez, ám a királyi család döbbenetére és sajnálatára gyermekét, Archie-t nem hozza el Kanadából. A gyermek a dajka, illetve egy barátnő, Jessica Mulroney felügyelete alatt marad. II. Erzsébet idén még nem találkozhatott dédunokájával:

„II. Erzsébet és férje nagyon bánatosak, amiért Meghan ezt a döntést hozta meg”

– árulta el a Sunday Timesnak egy informátor.

És ez csak egy probléma a nagy halmazban. A következő, hogy Meghan ezzel a lépéssel tovább növelte a védelmükre szánt költségeket. A The Sun információ szerint plusz ötven ezer fontba kerül, hogy Archie-ra egy másik országban kell vigyáznia a testőröknek, miközben Nagy-Britanniában és Kanadában kiemelt figyelemmel kísérik azokat az összegeket, amelyet Harryék a biztonságra költenek.

A Daily Mail egy másik oldalról közelíti meg Meghan Markle mindennapjait. A lap úgy tudja, hogy az egykori színésznő felvette a kapcsolatot volt ügynökével, Nick Collinsszal. A férfinak az lesz a feladata a közeljövőben, hogy a Meghant-t bejuttassa egy marveles, szuperhősös produkcióba.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás