promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon szomorú dolognak állít emléket a háztetőbe fúródott cápaszobor – fotó
Borítókép:  Mapio.net
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az emberi fantázia nem ismer határokat. Így van ezzel kicsit a művészet is, de nem feltétlenül akar levenni minket a lábunkról, csupán valamiféle reakciót, hatást és némi érzelmet vár a sok esetben először értetlen befogadótól.

A kapzsiság megtestesült szobra

Amikor az emberi testet öltő kapitalizmust felfalja egy krokodil...

Kép: Architectureartdesigns

Igen, ezt látjuk a szemünk előtt, de valójában mit is akar nekünk mondani a „költő”? Ha minden igaz, az alkotás a becsületesség igéjét hivatott hirdetni. Egy biztos, ezt a műremeket Brooklyn utcáin helyezték el, hogy óva intsenek mindenkit a kapzsiságtól.

Cápa a háztetőben

Nem, ez a háztetőt beszakítva landoló cápa nem egy B-kategóriás horrorfilm képkocái közül való. Ez a furcsaság bizony egy emlékmű a javából, méghozzá egyenesen Oxfordból. Már 1986 óta borzolja a kedélyeket a járókelők közt a maga 7,5 méteres hosszával. Az alkotás nagyon is komoly szándékkal készült, hiszen Hirosima és Nagasaki atombombázásainak áldozatai előtt tiszteleg.

KlaviaTúra

Íme a számítástechnika mérföldkövei Oroszországból. Ez kompozíció különösen a szívükhöz nőtt a helyieknek és remek kikapcsolódási pont a turistáknak Jekatyerinburg városkájában. Az Iset folyó festői vízpartján a világ egyetlen számítóképes billentyűzet emlékműve csodálható meg.

(via Bonjoueamis)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás