Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Schobert Norbiban „megforgatták a kést", újabb Star Wars-film jön

Schobert Norbiban „megforgatták a kést", újabb Star Wars-film jön

Színes

Schobert Norbiban „megforgatták a kést", újabb Star Wars-film jön

Színes

Promotions 15:15

Eheti összefoglalónkban szó esik arról, hogy Schobert Norbi elárulta, olyanok is megforgatták benne a kést, akik belőle éltek. De szó esik az újabb Star Wars-filmről, ahogy arról is, Kanada nem védi tovább Meghan Marklet és Harry herceget.

Kezdjük heti hírösszefogalónkat magyar vonulattal. A Rádió 1 reggeli műsorának nagyágyúi, Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri, és Vadon Jani elárulták, a műsoron kívül nem ápolnak barátságot. Sebestyén Balázs elárulta, mi ennek az oka.

Schobert Norbi továbbra is úgy véli, semmi sértőt nem mondott a nőkre. „Semmilyen sértő jelzőt nem használtam a nőkre. Azt állítottam, a nők ott szúrják el, hogy 30-40 kilót felszednek a terhesség során, ezzel pedig a saját és a baba egészségének is árthatnak" – mondta. Egyúttal arról is beszélt, hogy olyanok is megforgatták benne a kést, akik belőle éltek.  

A Rocky Balboa azon jelenete, amiben a bokszoló a fiával beszélget, még azok számára is ismerős lehet, akik nem látták a filmet. Valamilyen úton-módon a legtöbben már találkoztak vele, hallottak belőle részletet, vagy egy motivációs videóként látták fent a YouTube-on. Sylvester Stallone nemrég kiposztolta az Instagram-oldalára ezt a jelenetet, méghozzá, úgy, ahogy még senki se látta.

S, ha már filmek. A Skywalker kora után már érkezik is a következő Star Wars-film, igaz, ezt nem a moziban kell majd keresni.

A végére pedig egy hír a birt királyi család tagjairól. A kanadai kormány ugyanis hivatalosan bejelentette, hogy nem finanszírozzák tovább Harry herceg, Meghan Markle, és gyerekük, Archie védelmét.

Borítókép: 24.hu