Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Balázsék őszintén elmondták, hogy miért nincs köztük barátság

Balázsék őszintén elmondták, hogy miért nincs köztük barátság

Színes

Balázsék őszintén elmondták, hogy miért nincs köztük barátság

Színes

Helmeczi Benjamin 18:48

Ráadásul Rákóczi Feri és Vadon Jani tőle kapják a fizetésüket is.

Hajdú Péter és az indirekt.hu stábja szerda reggel meglátogatta a Rádió 1 reggeli műsorának nagyágyúit, Sebestyén Balázst, Rákóczi Ferit, és Vadon Janit abból a célból, hogy megtudják, hogyan készül egy műsoruk.

A mesterhármas immáron tizenkét éve rádiózik együtt, akik követik a pályafutásukat, azok számára ez nem lehet meglepetés; azt viszont talán kevesebben tudják, hogy a reggeli műsort Balázs cége gyártja, ezért Feri és Jani neki számláznak.

A műsorvezetők azt is elárulták, hogy miután lemegy az adás, és kidolgozzák a másnapra szánt témákat, mindenki megy a maga dolgára, a műsoron kívül nem ápolnak barátságot.

„Mindig mondjuk, hogy mi nem vagyunk barátok. Ha ugyanazt gondolnám a világról, mint Jani, vagy Feri, nem lenne jó a műsor, mert csak azt ismételgetnék, hogy aha, tényleg. Aki összekeveri a munkát és a barátságot, az úgy véli, nekünk barátoknak kell, hogy legyünk. Dehogy kell. Hiszen mindhárman más világot, más életvitelt és gondolatiságot képviselünk. Akkor tudok kíváncsi lenni, hogy mi történt a másikkal a hétvégén, ha nagyon mások vagyunk. És a rádióban is pont ettől lesz jó az egész”

– fogalmaz a videóban Balázs.

A teljes beszélgetés alább tekinthető meg.

Borítókép: Rádió1