promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish titokban meglepte az egyik legnagyobb rajongóját
Borítókép:  Capital FM
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg is ríkatta, de hát pozitív értelemben. Mutatjuk a nagy találkozást!

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnőnek volt programja bőven, de 18 éves kora ellenére bírja a terhelést. Fellépett ugyebár az Oscar-gálán, és jelenése volt a The BRIT Awards-on is, ahol zseniálisan adta elő a 25-ik James Bond film főcímdalát.

Eilish nagyon jó kapcsolatot ápol a rajongóival, és hát tudja is, hogy nélkülük nem lenne sehol. Sokszor talán még ő maga is meglepődik, hogy mennyi ember életére van hatással a zenéje a fiatalok körében.

Így van ezzel Marissa is, akit Roman Kemp hívott meg a londoni Capital FM reggeli műsorába. A 16 éves lány arról mesélt, hogy fenekestül felfordult az élete, amikor hirtelen az anyja és a testvére gondozója lett.

Marissa elmesélte, hogy édesanyja sokáig harcolt a cukorbetegséggel, de végül az amputáció miatt kerekesszékbe kényszerült, így a gondozása mellett az ő feladatai is ráhárultak. A lánynak a testvérével is foglalkoznia kell, aki súlyos tanulási nehézségekkel küzd.  

A lánynak nagyon jó barátai vannak, de hát sokszor ők sem értik meg, milyen nehéz Marissának, mivel ahogy ő fogalmaz, nincsenek a helyzetében, így a legtöbbször Billie Eilish zenéje segített neki a nehéz időkben.

Az énekesnő hallgatta kintről az interjút, majd belopózott a lány mögé, és még a poén kedvéért rá is könyökölt a székére. Végül a műsorvezető teszi fel Marissának a kérdést:

„Amúgy tudtad, hogy Billie ott áll mögötted?”

Marissa teljesen ledöbben, és el is sírja magát. Azért is gyönyörű megmozdulás ez, mert hát a lány nem igazán teheti meg, hogy koncertekre vagy fesztiválokra járjon, ahol láthatná a kedvencét. A találkozás pillanatát persze szavakkal nem lehet leírni, azt a lenti videóban látni kell.

Blillie el is mondta Marissának, hogy fantasztikus amit csinál, pedig tudja, hogy ez nem könnyű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás