promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Billie Eilish titokban meglepte az egyik legnagyobb rajongóját

Billie Eilish titokban meglepte az egyik legnagyobb rajongóját

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Meg is ríkatta, de hát pozitív értelemben. Mutatjuk a nagy találkozást!

Az ötszörös Grammy-díjas énekesnőnek volt programja bőven, de 18 éves kora ellenére bírja a terhelést. Fellépett ugyebár az Oscar-gálán, és jelenése volt a The BRIT Awards-on is, ahol zseniálisan adta elő a 25-ik James Bond film főcímdalát.

Eilish nagyon jó kapcsolatot ápol a rajongóival, és hát tudja is, hogy nélkülük nem lenne sehol. Sokszor talán még ő maga is meglepődik, hogy mennyi ember életére van hatással a zenéje a fiatalok körében.

Így van ezzel Marissa is, akit Roman Kemp hívott meg a londoni Capital FM reggeli műsorába. A 16 éves lány arról mesélt, hogy fenekestül felfordult az élete, amikor hirtelen az anyja és a testvére gondozója lett.

Marissa elmesélte, hogy édesanyja sokáig harcolt a cukorbetegséggel, de végül az amputáció miatt kerekesszékbe kényszerült, így a gondozása mellett az ő feladatai is ráhárultak. A lánynak a testvérével is foglalkoznia kell, aki súlyos tanulási nehézségekkel küzd.  

A lánynak nagyon jó barátai vannak, de hát sokszor ők sem értik meg, milyen nehéz Marissának, mivel ahogy ő fogalmaz, nincsenek a helyzetében, így a legtöbbször Billie Eilish zenéje segített neki a nehéz időkben.

Az énekesnő hallgatta kintről az interjút, majd belopózott a lány mögé, és még a poén kedvéért rá is könyökölt a székére. Végül a műsorvezető teszi fel Marissának a kérdést:

„Amúgy tudtad, hogy Billie ott áll mögötted?”

Marissa teljesen ledöbben, és el is sírja magát. Azért is gyönyörű megmozdulás ez, mert hát a lány nem igazán teheti meg, hogy koncertekre vagy fesztiválokra járjon, ahol láthatná a kedvencét. A találkozás pillanatát persze szavakkal nem lehet leírni, azt a lenti videóban látni kell.

Blillie el is mondta Marissának, hogy fantasztikus amit csinál, pedig tudja, hogy ez nem könnyű.

Borítókép:  Capital FM

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás