promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szilveszteri buli: a szupernagyi hagyta, hogy füvezzenek az unokák
Borítókép:  MARTIN BERNETTI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ráadásul még ő is adta nekik a spanglit.

Közben már áradoznak a kommentek, hogy mindenki ilyen szupernagyit szeretne magának, de azért kicsit korai volt vicces cigit adni a gyerekeknek, mivel egy 11 és 12 évesről beszélünk. Szóval kiskorú veszélyeztetése miatt már le is tartóztatták a nagymamát.

Az eset Pittsburgh-ben történt, amikor Derrick Butler átvitte az anyai nagymamához a gyerekeket szilveszterkor. Ennyi erővel valami techno-partyn is kidobhatta volna őket, biztos volt a környéken, elvégre az mindig van, főleg újévkor.

A nagyi úgy gondolta, hogy kezdődhet a móka, ezért beadta a spanglit a kicsiknek. A cigit nyugodtan meggyújthatták, elszívhatták, viszont még az öreglánynak is volt annyi esze, hogy kikötötte: videót nem készíthetnek róla. Hát, a két gyereknek már nem volt ennyi, mivel nem csak videót készítettek róla, de meg is osztották a közösségi médiában.

A 19 másodperces felvételen látható, ahogy a fiatalok vidáman tolják a gandzsát. A nagyi, Tonika Averytt, még jelzi is, hogy tényleg nincsen kamera, és vissza is kérdez, hogy

„Mit mondtam?”

amire 11 éves válaszol is:

„Nincs kamera.”

Igen nagyi, tudjuk, ezerszer elmondtad, nincsen kamera. Ismerős a helyzet gyerekkorunkból, aztán mégis megcsináltuk azt a hülyeséget. Végül a család pechére a felvétel a pittsburghi rendőrséghez is eljutott.

Ha ez még nem lenne elég poén, a nagyi azt hozta fel mentségére, hogy aznap este őrületesen be volt piálva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás