promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harrison Ford magasról tojik az Oscarra
Borítókép:  VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sőt, ennél jobban talán már nem is lehet letojni.  

Magyar idő szerint hétfő hajnali kettőkor vette kezdetét a 92-ik Oscar-díjátadó, amin az Élősködők hatalmas tarolást csinált. Megnyerte a legjobb eredeti forgatókönyv, legjobb rendező, legjobb nemzetközi film, és a legjobb film díjat is. Erre talán még az anti-oscáros Ford is tapsikolt egyet, mivel a dél-koreai alkotás nagy hollywoodi produkciók elől halászta el a legfontosabb aranyszobrokat.

Már ha tapsikolt, mivel elvileg nem is nézte az Oscar-díjátadást. Harrison Ford, akkor is Harrison Ford, és Hollywood egyik gigantikus hőse lesz, ha nem tiszteleg egy ilyen giccses parádé előtt. És ő bizony nagyon nem tiszteleg, sőt, szerintem nem is lehet ennél jobban letojni az Oscart.

A színész Jimmy Kimmel műsorába látogatott el, ahol a műsorvezető megkérdezte, hogy követte-e vasárnap este az Oscar-díjátadót. Ford erre viccesen reagált:

„Az tegnap este volt?”

Miután a színész eljátszotta, hogy semmit nem tud az egészről, Kimmel rákérdezett arra, hogy amikor A kis szemtanú című film miatt Oscarra jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, akkor miért nem ment el az átadóra. Ford természetesen hozta a formáját:

„Hát, sok volt a házimunka.”

Amúgy nem csak Ford tojta le az Oscart, mivel 20 százalékkal esett vissza a nézettség, ami nagyon rossz mutató. Az Akadémia vakarhatja a fejét, hogy ezt miképp akarják megoldani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás