Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Harrison Ford magasról tojik az Oscarra

Harrison Ford magasról tojik az Oscarra

Színes

Harrison Ford magasról tojik az Oscarra

Színes

Toronicza Péter 18:18

Sőt, ennél jobban talán már nem is lehet letojni.  

Magyar idő szerint hétfő hajnali kettőkor vette kezdetét a 92-ik Oscar-díjátadó, amin az Élősködők hatalmas tarolást csinált. Megnyerte a legjobb eredeti forgatókönyv, legjobb rendező, legjobb nemzetközi film, és a legjobb film díjat is. Erre talán még az anti-oscáros Ford is tapsikolt egyet, mivel a dél-koreai alkotás nagy hollywoodi produkciók elől halászta el a legfontosabb aranyszobrokat.

Már ha tapsikolt, mivel elvileg nem is nézte az Oscar-díjátadást. Harrison Ford, akkor is Harrison Ford, és Hollywood egyik gigantikus hőse lesz, ha nem tiszteleg egy ilyen giccses parádé előtt. És ő bizony nagyon nem tiszteleg, sőt, szerintem nem is lehet ennél jobban letojni az Oscart.

A színész Jimmy Kimmel műsorába látogatott el, ahol a műsorvezető megkérdezte, hogy követte-e vasárnap este az Oscar-díjátadót. Ford erre viccesen reagált:

„Az tegnap este volt?”

Miután a színész eljátszotta, hogy semmit nem tud az egészről, Kimmel rákérdezett arra, hogy amikor A kis szemtanú című film miatt Oscarra jelölték a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában, akkor miért nem ment el az átadóra. Ford természetesen hozta a formáját:

„Hát, sok volt a házimunka.”

Amúgy nem csak Ford tojta le az Oscart, mivel 20 százalékkal esett vissza a nézettség, ami nagyon rossz mutató. Az Akadémia vakarhatja a fejét, hogy ezt miképp akarják megoldani.

Borítókép: VALERIE MACON / AFP