Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Zsidró Tamásék kapcsolatába bekavar egy harmadik fél?

Zsidró Tamásék kapcsolatába bekavar egy harmadik fél?

Színes

Zsidró Tamásék kapcsolatába bekavar egy harmadik fél?

Színes

Helmeczi Benjamin 17:11

Mit szól ehhez a mesterfodrász?

Zsidró Tamás és Várkonyi Andrea nemrég ugyanazt a képet posztolták ki az Instagram-oldalukra, amiből a legtöbben arra következtettek, hogy egy párt alkotnak. Ezt a pletykát később a mesterfodász is megerősítette.

A sztárpár már hónapok óta együtt van, és Andrea egyik barátnőjének köszönhetően kiderült, hogy hogyan kezdődött a műsorvezető és a mesterfodrász kapcsolata; mi több, arra is fény derült, hogy mi ragadta meg Andreát Zsidró Tamásban.

Az ember azt gondolná, hogy ha valakinek a kedvese fodrász, evidens, hogy az ő szolgáltatásait veszi igénybe. Bár nem ritkaság, hogy Zsidró Tamás készíti Andrea frizuráját, azonban a műsorvezető inkább a megszokott szalonba jár. Mindezt persze már a kapcsolatuk hajnalán tisztázták, és mivel Tamás nem az a féltékeny típus, nem volt probléma abból, hogy Andrea másik fodrászhoz jár.

„Amikor kiderült, hogy komolyabbra fordul a kapcsolatunk, Andi félve kérdezte, zavarna-e, ha más fodrászhoz járna. Nem vagyok féltékeny típus, ezért csak egy jót nevettem az egészen. Ráadásul így is előfordul, hogy én egyenesítem ki a haját”

– magyarázta a mesterfodrász a Blikknek.

Borítókép: Ripost