promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Hanks lenyomott pár fekvőtámaszt az Oscar előtt – videó
Borítókép:  Mark RALSTON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rágyúrt egy kicsit a legjobb férfi mellékszereplő kategóriára.

A színészt 19 éve, a Számkivetett óta nem jelölték Oscarra, pedig lett volna miért: Phillips kapitány, Terminál, Kapj el, ha tudsz!, Sully, Kémek hídja, és még sorolhatnánk, de ő is nagyon jól tudja, hogy még elképesztő teljesítményekkel is nehéz bekerülni az ötösbe.

Természetesen Brad Pitt volt az esélyes a legjobb férfi mellékszereplő díjra, aki el is hódította a Volt egyszer egy... Hollywooddal. Meg is érdemelte, mert színészként még nem volt Oscar-díja, és már nagyon megérdemelt egyet. Tom Hanksnek már kettő is van a vitrinben, amit a Philadelphiáért, valamint a Forrest Gumpért kapott.

Hanks valamilyen szinten az esélytelenek nyugalmával szimplán csak élvezni akarta a gálát, és ezt meg is tette. Amikor átvette David Rubintól a szót, elkezdett poénkodni az amerikai filmakadémia múzeum megnyitásáról, aminek 2020. december 14-én szeretnék kinyitni a kapuit. A színész lelkes támogatója a múzeumnak, és elkezdett azzal viccelődni, hogy ma reggel még gipszkartonozott a helyszínen, Scarlett Johansson meg a csiszológéppel szerencsétlenkedett.

Academy Museum of Motion Pictures hatalmas gyűjteményében több mint 12 millió fotó, 190 ezer film és videó, 80 ezer forgatókönyv és több mint 60 ezer filmplakát szerepel majd.

Tom Hanks a vörös szőnyegen is elemében volt, ahol egy katonával kezdett el fekvőtámaszozni. A színész tagja az amerikai hadsereg dicsőségcsarnokának is, így illő volt, hogy odamenjen a katonákhoz kicsit barátkozni, amiből fekvőtámaszozás lett. Ennél felszabadultabban nem is lehetne kezdeni egy Oscar-gálát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás