promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Super Bowl: Bill Murray és a mormota újra támad
Borítókép:  Jeep
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ahogy az kiderült régebben, Bill Murray visszatért az Idétlen időkig univerzumába.

Már elég sok reklámot lelepleztek a Super Bowl előtt, amit ismét telepakoltak sztárokkal. Ilyen ünnep ez Amerikában, hogy még a reklámokat is megéri végigülni.

Mélyen zsebbe kell nyúlni, mert fél percnyi reklámidő 5 millió dollártól, vagyis nagyjából 1,5 milliárd forinttól indul. Szerződés és megállapodás kérdése, hogy ki mennyit fizet pontosan. A Jeep-et nem érdekelte a fél perces sáv, ők egy teljes percet kértek reklámozásra. Ki is találták, hogy leszerződtetik Bill Murrayt, aki visszatérhet az egyik legkedvesebb szerepéhez az Idétlen időkigbe.

Ahogy arra sokan emlékeznek, Murray a mogorva Phil Connors nevű riportert alakítja, akit elküldenek, hogy jelentkezzen be a mormota-napon a csapatával, egy isten háta mögötti pennsylvaniai kisvárosba. A karakter egy időhurokba kerül, és állandóan ez a nap fog ismétlődni az életében. Aki még nem tette, az mindenképpen pótolja be – zseniális film.

Benne volt a levegőben, hogy a Jeep az alkotás egyik klasszikus jelenetét veszi elő, amikor Murray elrabolja a kis mormotát, hogy kocsikázzanak egyet. Ez most is megtörténik, de itt nem csak egy nap lesz belőle, hanem Phil állandóan a Jeeppel furikázgat, és a mormota lesz a legjobb barátja. Azért ez mégis csak egy reklám, muszáj, hogy a kocsi körül forogjon minden.

Gondolom Murraynek óriási élmény volt visszatérni az eredeti forgatási helyszínre, de a gázsija miatt is mosoly lehetett az arcán. Most azonban jöjjön újra a mormota-nap!  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás