promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi először mutatta meg gyermeke arcát – fotó
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és Krausz Gábor a Story Magazinnak mutatatták meg először gyerekük arcát, egyúttal meséltek arról is, hogy szeretnének átaludni egy teljes éjszakát.

Tóth Gabi és Krausz Gábor közös gyermeke december 3-án született meg, aki a Hannaróza Mária nevet kapta. Az énekesnő korábban a Story magazinnak mesélt a szülésről, és arról, hogy babazoknin küldte haza a kislány illatát, hogy otthon a kutyák megismerhessék. Most szintén a Storynak mutatta meg először kislánya arcát, egyúttal elmondta, mire vágynak a legjobban a férjével.

Amint azt a hetilap írja, 

„Hannaróza szépen fejlődik, három kiló húsz dekával vitték haza, és most majdnem öt kiló. Saját ágyában alszik, ahol egy légzésfigyelő, kamera is vigyázza álmát és természetesen szülei is azonnal ugranak, ha hívja őket." 

Tóth Gabi azt is elárulta, eleinte már akkor is lelkifurdalást érzett, ha csak egy órára is lepihent és férje illetve édesanyja kezébe sem akarta odaadni gyermekét. De mára ez már megváltozott. Ahogy Krausz Gábor is, aki eleinte félt az apaságtól, de mára már csak felhőtlen boldogságot érez.

A pár elárulta, mostanában csak álmodoznak arról, hogy végigalszanak egy teljes éjszakát.

Éjszaka, ha a lányunk felsír, már pattanunk is hozzá. Ha valaki megkérdezné akkor,hogy milyen évet, hónapot és napot írunk, egyáltalán hány óra lehet,nem tudnánk válaszolni.Arról szoktunk ábrándozni,milyen lesz,ha megint végigalhatunk egy éjszakát."

– mondta Krausz Gábor. 

Tóth Gabi azt is elárulta, Hannarózában legtöbben Gábort látják, de van, aki anyukája vonásait véli felfedezni lányában.

„Hagyom, hadd találgassanak, mert úgyis tudom, hogy rám hasonlít" – tette hozzá.

(Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás