promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vajna Tímea elmondta, hogy milyen jövőt képzel el magának Amerikában
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arról már többször beszélt Vajna Tímea, hogy az Amerikai Egyesült Államokban képzeli el életét, de most elárulta, hogy pontosan milyen tervei vannak.

Vajna Tímea 2019-ben élete egyik legnehezebb évét élte meg. Elvesztette ugyanis férjét Adny Vajnát. S, ahogy többször is fogalmazott: egy ideig csak kereste a helyét a világban. A karácsonyfát előző év végén már magányosan, egyedül díszített fel. De azért megjelent Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Clint Eastwood partiján.

Vajna Timi néhány alkalommal jelezte már, hogy az Amerikai Egyesült Államokban képzeli el jövőjét. Most a Story Magazinnak beszélt, hogy miként tervezi tengerentúli életét.

„Szeretném felépíteni a filmipari karrieremet. Forgatókönyveket olvasgatok, befejezem Andy elkezdett munkáit, de más nagy terveim is vannak: tehetséges fiatal filmeseket támogatnék, állatmenhelyet nyitnék, illetve beteg gyerekeken segítenék. A karitatív tevékenységem erősítése mellett továbbra is üzleti befektetésekkel kívánok foglalkozni. Távlati célom, hogy ingatlanokat vásároljak és adjak el Európában, illetve Amerikában”

– fogalmazott a Blikk szerint a Adny Vajna özvegye.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás