Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vajna Tímea elmondta, hogy milyen jövőt képzel el magának Amerikában

Vajna Tímea elmondta, hogy milyen jövőt képzel el magának Amerikában

Színes

Vajna Tímea elmondta, hogy milyen jövőt képzel el magának Amerikában

Színes

HZS - 2020.01.15. 17:11

Arról már többször beszélt Vajna Tímea, hogy az Amerikai Egyesült Államokban képzeli el életét, de most elárulta, hogy pontosan milyen tervei vannak.

Vajna Tímea 2019-ben élete egyik legnehezebb évét élte meg. Elvesztette ugyanis férjét Adny Vajnát. S, ahogy többször is fogalmazott: egy ideig csak kereste a helyét a világban. A karácsonyfát előző év végén már magányosan, egyedül díszített fel. De azért megjelent Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone és Clint Eastwood partiján.

Vajna Timi néhány alkalommal jelezte már, hogy az Amerikai Egyesült Államokban képzeli el jövőjét. Most a Story Magazinnak beszélt, hogy miként tervezi tengerentúli életét.

„Szeretném felépíteni a filmipari karrieremet. Forgatókönyveket olvasgatok, befejezem Andy elkezdett munkáit, de más nagy terveim is vannak: tehetséges fiatal filmeseket támogatnék, állatmenhelyet nyitnék, illetve beteg gyerekeken segítenék. A karitatív tevékenységem erősítése mellett továbbra is üzleti befektetésekkel kívánok foglalkozni. Távlati célom, hogy ingatlanokat vásároljak és adjak el Európában, illetve Amerikában”

– fogalmazott a Blikk szerint a Adny Vajna özvegye.

Borítókép: Velvet