Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

„Ha találkozunk, leszakítom a fejedet!” – rapperháborúba keveredett Curtis

„Ha találkozunk, leszakítom a fejedet!” – rapperháborúba keveredett Curtis

Színes

HZS - 2020.01.08. 13:50

A Funktasztikus névre hallgató rap előadó néhány „kedves” sort írt Curtishez egyik új számában. Az újpesti rapper és Majka sem hagyta annyiban az ügyet.

A Funktasztikus névre hallgató rapper a „Vamzerek műfaja” című dalában néhány „kedves” sort szentel Curtisnek. Nem is kellett sok, beindult az üzenetváltás a felek között – vette észre a Blikk.

De kezdjük az elején. Funktasztikus az alábbiakat írta alkotásában:

„Miért vagy rám dühös, falábú csatárok gyöngye?
Bazseválj csak újpesti, büdös betyár körte,
Lehetne újra február,
Mert még hiányzik az ózdi exed, amikor menstruálsz.”

Az újpesti pályatárs, Curtis jött és üzent (később egyébként törölte bejegyzését):

„Hallottam ezt a pár sorodat, te k**va. Mind a 8 ranjongódnak tetszeni fog, tuti. Én nem írok neked egy fél sort sem, mert ahhoz legalább egy fél slágert kéne írnod. Viszont azt megígérem, ha találkozunk, leszakítom a fejedet!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Curtis, Majka újpesti háttértáncosa, a mai nap folyamán megfenyegetett egy Instagram posztban. Arrogáns stílusban ecseteli, hogy le fogja szakítani a fejem, mert kapott négy sort az új lemezemen. “K@€va, senki, köcsög” és a szokásos egybites felsőbbrendű fröcsögés. Attila, az egyik legtúlértékeltebb bohóc, aki itt is a díjaira veri a nyálát és a lopott zenéjű gigaslágerükre. Boldog új évet Attila és nyomd a kokszot tesó. “Miért vagy rám dühös, falábú csatárok gyöngye? Bazseválj csak újpesti, büdös betyár körte. Lehetne újra február, Mert még hiányzik az ózdi exed, amikor menstruálsz.” https://youtu.be/1LtPWUk5ibU

Funktasztikus (@funktasztikus) által megosztott bejegyzés,

Jött is a válasz Funktasztikus részéről, aki hasonló hangnemet ütött meg az alábbi üzenetben, mint „barátja”:

„Curtis, Majka újpesti háttértáncosa, a mai nap folyamán megfenyegetett egy Instagram-posztban. Arrogáns stílusban ecseteli, hogy le fogja szakítani a fejem, mert kapott négy sort az új lemezemen. Attila, az egyik legtúlértékeltebb bohóc, aki itt is a díjaira veri a nyálát és a lopott zenéjű gigaslágerükre.” 

S, ha mindez nem elég, akkor Majka is beszállt a két fél üzengetésében. Az ózdi rapper, műsorvezető nem érti, hogy miért kellett Funktasztikus kollégának ilyen dalsorokat írnia Curtihez.

„...sosem mondtunk semmit rád, sosem tettünk keresztbe neked... Nem akartunk sosem válaszolgatni azokra a sorokra amiket írtál , mert egyszerűen nem értjük. Ati máshogy kezeli ezt a dolgot és már támad, de ez azért ne legyen már furcsa”

– írta bejegyzézésben Majka.

Borítókép: RC News