promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Utolsó pillanatos ajándék: 5 koncert- és színházjegy, amelyekkel örömet okozhatsz
Borítókép:  Jegy.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem tudod, hogy mit vegyél? De már nincs is idő? Élményt adnál, de nincs ötleted? Egy koncertjegy bármikor szuper választás lehet, és a legjobb, hogy bármelyik korosztálynak találsz hozzá illő programot az óriási kínálatból.

Most mutatunk nektek párat, csak úgy kedvcsinálónak.

Az utolsó Táncdalfesztivál

Január 11-én két előadással jön az utolsó Táncdalfesztivál nevű showműsor, ahol megelevenedik nagyapáink, nagyanyáink, apáink és anyáink régi világa. Sorozatban ez lesz a harmadik Táncdalfesztivál, az elmúlt két év műsorai mind telt házzal futottak.

Régi táncdalosok és új fellépők hozzák majd közel a közönséghez a Táncdalfesztiválok lenyűgöző hangulatát. Többek között fellép majd Zalatnay Sarolta, Poór Péter, Dobos Attila, Koós Réka és Csonka András is.

Kép: 50+ éves Táncdafesztivál / Facebook

Az illúzió mesterei

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! Az előző években rendezett, nagy sikerű előadássorozatok után az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza.

A műsorban szerepel vadonatúj produkciójával: Hajnóczy Soma a bűvészet kétszeres világbajnoka. Látható lesz a kézügyesség nagymestere, bűvész világbajnok Dél-Koreából: Han Seoul Hui. Emellett fellépnek Sebastian és Kristina a villámgyors átöltözés mesterei és vadonatúj műsorral készül a tehetségkutató tv-showból ismert Badár Tamás.

ExperiDance musical: Hamupipőke

Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve az együttesre jellemző színpadi különlegességekkel, rendkívüli látványelemekkel.

Az előadásban látványos táncegységek, gyönyörű dalok és zenék hallhatók, ezúttal prózai jelenetekkel tarkítva népszerű színészek előadásában. Mindezt olyan LED díszlet-látvány elemekkel megvalósítva, amilyet Magyarországon ebben a formában még nem láthatott a közönség.

Best Uff L’art pour L’art

Azokat a jelenetek és dalokat viszik színpadra, amelyek a kreatív L’art pour l’art-műhely több mint két évtizedes televíziós és színpadi munkájából kimagaslanak sikerességük révén, és amelyek a magyar abszurd klasszikusainak tekinthetők.

Az ország minden szegletében foglalkozástól és kortól függetlenül, munkahelyeken és otthonokban számtalan humort értő és szerető ember használja az örökzöld L’art pour l’art szlogeneket, kifejezéseket és poénokat.

Csipkerózsika mesejáték

A szépséges Csipkerózsikát születésekor a gonosz Demóna átokkal sújtja, mely szerint tizenhatodik születésnapján mérgezett orsó fog végezni vele.

A három jószívű tündér mindent elkövet, hogy ne teljesedjék be az átok, de hiába: Csipkerózsika örök álomba szenderül, melyből csak szerelmes csók ébresztheti fel...

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás