promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stohl Luca rosszalkodott, Pokorny Lia vagány képet osztott meg
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ahogy szoktuk, röpke összefoglaló formájában közöljük a hét legolvasottabb híreit, Stohl Luca rosszalkodásától Pokorny Lia vagány Playboy-képéig.

Ahogy szoktuk, röpke összefoglaló formájában közöljük a hét legolvasottabb híreit. Stohl Luca például Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad...című műsorában elárulta, egyszer menekülnie kellett egy BKV ellenőr elől.

„Mivel sosem rosszalkodom, utána olyan boldogság jött rám" – mesélte az esettel kapcsolatban Stohl.

Maradva a csajos vonalnál, jöjjön Pokorny Lia. A művésznő a magyar Playboy megszűnése alkalmából mutatott meg egy róla készül képet. Vagány, nőies alkotás lett. Kicsit másképp mutatja be a színésznőt.

Hölgyek után sültkrumpli. Gordon Ramsay és Jamie Oliver ugyanis elárulták a tökéletes sült krumpli titkát. A karácsony közeledtével ezek hasznos tippek jönnek.

És karácsonyi ajándékot is kaptunk. Pontosabban a magyar kézilabda-válogatott. Méghozzá a svéd csapatnak, hiszen nekik köszönhetően a magyar együttes ott lesz a márciusi olimpiai selejtező-tornán.

Végül pedig egy kis X-fakor. A verseny végül megnyerő Ruszó Tibi őszintén beszélt ByeAlex-ről, és a szegénységről, amiben családjával élnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás