Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Taps és sziréna – így búcsúztatták a nyugdíjba vonuló mentőst

Taps és sziréna – így búcsúztatták a nyugdíjba vonuló mentőst

Színes

Taps és sziréna – így búcsúztatták a nyugdíjba vonuló mentőst

Színes

HZS - 2019.12.13. 20:20

Egy pécsi mentős, Földesi Csaba 26 évig dolgozott az Országos Mentőszolgálatnál. Társai most tapssal és szirénával búcsúztatták.

Földesi Csaba pécsi mentős nyugdíjba vonul. A gépkocsivezető 26 év szolgálat után int búcsút az Országos Mentőszolgálatnak – vette észre a BAMA. Társai tapssal és szirénával búcsúztak tőle:

Illetve az alábbi üzenetet írták közösségi oldalukon:

„Eljött a nap, amire csak az érintett várt már nagyon, bár titkon szerintem neki is hiányozni fog ez a körforgás, ami az életünk részét képezi, életünk minden pillanatában. Földesi Csaba gépkocsivezető Bajtársunk 26 év Országos Mentőszolgálat kötelékében eltöltött idő után, pihenni tér és beáll a boldog nyugdíjasok táborába. A mai szolgálat az Ő tiszteletére tartott egy búcsút Pécs I. mentőállomáson. Az érzelmeink vegyesek ezzel az eseménnyel kapcsolatban, mert örülünk neki, hogy egészségben és boldogságban zárja a pályafutását, viszont nem szabad elfelejteni azt a sok közös pillanatot, amit vele élhettünk át. Volt küzdelem, öröm, bánat, móka és kacagás. Mindent összevetve hiányozni fogsz Csabi! Sok-sok boldog unokázós, igazi nagypapa évet kíván neked az összes Bajtársad! A tiszteletedre szóltak a szirénák!”

Borítókép: bama.hu