Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szexi fehérneműben mutatta meg alakját a Barátok közt sztárja

Szexi fehérneműben mutatta meg alakját a Barátok közt sztárja

Színes

Szexi fehérneműben mutatta meg alakját a Barátok közt sztárja

Színes

Helmeczi Benjamin 20:20

Varga Izabella még mindig elképesztő formában van.

Varga Izabellát a Barátok közt Balogh Nórájaként, vagy a sorozat csinos ügyvédnőjeként ismeri az ország. Való igaz, a színésznő 46 évesen is elképesztő formában van, amit az utóbbi időben egyre bátrabban mutat meg a kameráknak.

Izabella nyáron még bikinis képpel kápráztatta el követőit. A kommentelők többsége szerint nagyon sok fiatal megirigyelhetné a színésznő alakját, aki ezúttal egy fehérneműs fotózást vállalt el. Bizony, nem minden nap láthatjuk így Izabellát!

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#hirdetés Szeretni valakit olyan, mint beköltözni egy házba. Az elején az ember beleszeret az újba, minden reggel rácsodálkozik, hogy mindez az övé... De ahogy telnek az évek, megkopik a homlokzat, itt-ott megrepedezik a fa, és az ember elkezdi nem azért szeretni a házat, mert olyan tökéletes, hanem éppen azért a sok apróságért, amik miatt nem az. Megismeri az épület minden zegét-zugát. Megtanulja, hogyan lehet elkerülni, hogy a kulcs beragadjon a zárba, ha hideg van. Melyik parketta hajlik meg kissé, ha az ember ránehezedik, és pontosan hogyan kell kinyitni a szekrényajtót, hogy ne nyikorogjon. Ezek azok, ez a sok apró titok, amitől a ház az ember otthona lesz. #FB @nordichome #home #myhome #nordicstyleinspiration #nordichomes #actress #actresslife #lovemylife

I z a b e l l a V a r g a (@vargaizabellaofficial) által megosztott bejegyzés,

A színésznő már a kezdetek óta a Barátok közt családjához tartozik, és még mindig kulcsfontosságú szerepet tölt be a napisorozatban. Lányát, Berényi Timit egy ideje már Pásztor Virág alakítja, akivel elképesztő, hogy mennyire hasonlítanak egymásra. Tényleg, mintha anyát és lányát látnánk együtt, főleg az alábbi fotón.

Borítókép: Femina