promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiss Ramóna bugyit villantott, Gáspár Beának szeretője van, betiltották a hógolyózást
Borítókép:  Media1
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mutatjuk a hét legolvasottabb híreit az X-faktor harmadik élő adásának botrányaitól kezdve egészen a hógolyózás büntetéséig

Az X-faktor harmadik élő showja a röhejes ruhákról, Kiss Ramóna bugyijáról, és a mentorok veszekedéséről szólt. Dallos Bogi előző héten vesztette el egyetlen versenyzőjét, Bagdi Enikőt, akinek produkcióját ByeAlex szó szerint pusztulatnak nevezte.

MC Hawer viccet csinált a Gáspár család autóbalesetéből, amit Bea nem hagyott szó nélkül. A kettejük között kialakult vita odáig fajult, hogy a mulatóssztár megvádolta Győzike feleségét azzal, hogy német szeretője van.

Örök vita, hogy melyik nap érkezik a Mikulás. December 5-én vagy 6-án este? Esetleg december 5-én vagy 6-án reggel? Kollégánk ennek járt utána.

Nagyon furcsa törvényt vezettek be: komoly pénzbüntetésre számíthat az, aki megdobja hógolyóval a másikat. Nem kevesebb, mint 34 ezer forintos pénzbírság a következménye.

A DVTK autóbalesetet szenvedett játékosa, Takács Márton ugyan még mindig éber kómában fekszik, de az intenzív osztályt már elhagyhatta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás