promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megszületett Tenki Réka második gyermeke, új filmje bemutatójáról egyenesen a kórházba ment
Borítókép:  Femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tenki Réka és Csányi Sándor közös gyermeke kisfiú lett.

December 5-én mutatták be a SEVELED című magyar vígjátékot, amiben Tenki Réka egy várandós sztriptíztáncosnőt alakít. A forgatások ideje alatt a színésznő műpocakot viselt, de utána nem sokkal később megtudta, hogy babát vár férjétől, Csányi Sándortól.

Réka és Sándor éppen a SEVELED díszbemutatóján volt, mikor beindult a szülés, így a filmszínházból egyenesen a kórházba siettek, ahol a színésznő egy kisfiúnak adott életet.

Tenki Réka az elmúlt hetekben több interjút is adott, amiben többször is arról a félelméről beszélt, hogyan osztja majd meg a szeretetét két gyermeke között.

„Nem tudom, hogy kell két gyerekkel beosztani az időt, hogy lehet ezt kisakkozni. Bennem is felmerül a kérdés, hogy lehet két gyereket ugyanúgy szeretni, miközben persze, nyilván lehet. Az a baj, hogy mivel tudod, mi lesz, ezáltal jobban félsz. Az első szülésnek úgy indultam neki, hogy én leszek az első nő, akinek nem fáj"

A színésznő azt mondta, most mindenképpen szeretne otthon maradni a gyermekével, legalább egy évig nem tér vissza a színházba, és csak néhán ynapos munkákat fog vállalni.

„Nem akarok olyan anyuka lenni, aki 15 évesen elengedi a lányát vagy a fiát bulizni vagy gimnáziumba, és az van, hogy nem nekem mondja el, ha valami problémája van, mert nem sikerült olyan kapcsolatot kiépíteni"

Korábban hírt adtunk arról az örömhírről is, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor gyermeke is megszületett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás