promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
X-faktor: Bogi kiakadt mentortársaira, Kiss Ramóna bugyit villantott
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A harmadik élő műsor közepén kiesett az X-faktor egyetlen női versenyzője, Bagdi Enikő. De Gáspár Laci egyik mentoráltja is búcsúzott.

Szemöldököt megmozgató ruhakölteményekről szólt az X-faktor harmadik élő adásának nyitánya. Kiss Ramónára sikerült egy olyan felemás szettet adni, ami nem csak hogy botrányosan nézett ki, de egyik fele olyan rövid volt, hogy több alkalommal is kikandikált alóla a műsorvezető alsóneműje.

Aztán bevonultak a mentorok: Gáspár Laci sportosra és lazára vette a figurát, mindössze egy fekete mellényt viselt felül (később azért felvett hozzá egy inget), míg ByeAlex, mint egy véreskezű helyi maffiavezér, halálfejes sétapálcával a kezében jelent meg a színpadon. Dallos Bogi újságpapírokból készült ruhájáról konkrétan a hét összes fontosabb hírét le lehetett olvasni.

Az X-faktor harmadik élő műsorában megváltoztak a szabályok. Miután mind a hat versenyző elénekelte az első dalát, a nézők egy szavazáson dönthették el, kik folytassák a versenyt. Így esett ki a show közepén Bogi egyetlen mentoráltja, Bagdi Enikő, akinek produkciója ezen a héten nem váltotta ki a mentorok elismerését. Míg Puskás Peti szerint Enikő egyetlen hangot sem talált el, és Laci szerint a dallamot sem sikerült értelmeznie, ByeAlex szó szerint "pusztulatnak" nevezte Enikő "hamiskás vernyogását". Ezek a szavak természetesen nem csak a versenyzőnek, de Boginak sem tetszettek, szerinte túl kritikusak voltak mentortársai Enikővel.

A nézők szerint Enikő egy egyedi tehetség volt az idei X-faktorban, és egyedül Boginak köszönhető, hogy kiesett. Felháborodott Enikő-rajongók kommentjeivel vannak tele az X-faktor közösségi felületei.

„Enikőnek olyan egyedi hangszíne van! DE, mióta Bogi mentorálja, ezt kiölte belőle. Pedig imádtam az egyedi hangszínedet Enikő! Csak ne Bogi stílusát kövesd, hanem azt, amivel bekerültél!”

„Boginak kellett volna haza mennie... mert miatta estél ki!”

„Ígéretes tehetség volt, csak hát ha a mentora nem  a hangjához illő számokat választ, akkor kuka. Sovány vigasz, hogy a többi is pocsék volt. Azt hiszem, jövő héttől nyugodt szívvel átkapcsolhatunk más csatornára!” 

„Remélem, Bogi átadja jövőre a mentori széket mert gyengén muzsikált.”

„Bogi ne legyen többé mentor! A lányok között voltak a legjobb hangok, neki sikerült haza vágni mindenkit! Enikőnél látni kellett volna, hiába a jó hangszín, ha alkalmatlan! Blankát “megbüntette” saját gagyi dalával! Remélem Ő is távozik az x faktorból!”

A műsor második felében visszatért a székes szabály, vagyis a mentorok két énekest juttathattak tovább egyenes úton a következő showba. Így került be az elődöntőbe Gáspár Laci mentoráltja, Zdroba Patrik, és ByeAlex versenyzője, Ruszó Tibi. A nézők szavazhattak a másik három versenyzőről, így jutott tovább a negyedik élő showba Manuel és Vanek Andor, így ByeAlex mindhárom mentoráltja versenyben van még. A második körös szavazás eredménye alapján Burai Renátó búcsúzott az X-faktortól.

Jövő hétvégén már csak négy versenyző lép színpadra, akik már a december 14-i döntőbejutásért fognak küzdeni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás