promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megtámadták és megverték az X-faktor versenyzőjét - videó
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem adott drogot, ezért megverték Manuelt az egyik lakótelepen.

Sokkoló videó került fel az internetre, amin az látható, hogyan verik meg az X-faktor versenyzőjét, Manuelt. Az énekes a Blikknek korábban elmondta, hogy régebben nem vetette meg a drogot, de előfodult, hogy lopott is. Manuel elmondása szerint barátaival együtt egyszer ellopták a Noé Állatotthon adománygyűjtő dobozát, benne 30 ezer forinttal, de később megbánták tettüket, és feladták magukat. A drogokat csak később tette le.

„Három éve kirúgtak az iskolából, mert magatartási problémáim voltak. Drogozni kezdtem, volt, hogy mindennap éltem ilyen szerekkel. Loptam, hazudtam, végül a 18. születésnapomon, amit egyedül, bedrogozva töltöttem, elterveztem, hogy véget vetek ennek, és új, boldog életet akarok. Most ezen dolgozom"

A most kikerült videó Manuelnek ezt a zűrös korszakát idézi fel: Manuelt az utcán állította meg néhány fiú és "szert" követeltek tőle. Mikor Manuel megpróbálja lerázni őket, körbefogják, és az egyik fiú hátulról megrúgja, egy másik pedig ököllel arcon üti. A videón látszik, hogy senki sem siet Manuel segítségére, aki egy lépcsőházba menekült be támadói elől.

„Fogalmazzunk úgy, hogy nem kedveltek a lakótelepen, megtörtént, ami a videón látható, és rá körülbelül egy évre már jóban lettem a társaság egy részével. Ezért is lepett meg, hogy felkerült egy olyan videó, amivel igazából csak maguknak okoznak nagyobb cinket a rajta látható fiúk. Beszéltem velük telefonon, és ők sem tudják, melyik ismerősük rakta fel a videót. A lényeg, hogy már rég bocsánatot kértek tőlem, és ez az ügy le van rendezve"

Manuel nem érti, hogy kerülhetett elő most ez a videó, szerinte egy rosszakarója kellemetlen helyzetbe akarja őt hozni, mert ismert lett az X-faktor miatt.

„Gondolom, valakinek még mindig szúrom a szemét, és azt hitte, ez nagyon meg fog hatni engem. Amióta kezdem elérni a céljaimat, sok ilyen van, de szerencsére megtanultam kezelni. Megtanultam értékelni azokat az embereket, akik szeretnek és így könnyű lesz*rni az ehhez hasonló dolgokat"

Manuelről korábban írtunk, hogy összejött a Take3 nevű lánycsapat egyik tagjával, Edinával, akik már kiestek a versenyből. Manuel azonban még a versenyben van, öt versenytársával együtt már két dallal lép színpadra ezen a hétvégén az X-faktor harmadik élő műsorában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás