promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
L.L. Junior kibékült gyermeke anyjával, óriási gesztust tett a rapper
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hopp Csilla boldog, hogy L.L. Junior újra olyan vele, mint régen.

Az elmúlt hetekben mindenki L.L. Juniorra és Csillára figyelt. Mióta egy tragikus baleset következtében elvesztették gyermeküket, a rapper nem akarta, hogy exfelesége Lacika közelébe menjen. A láthatási és a gyermekelhelyezési problémák miatt kerekedett egyszer egy olyan veszekedés a sztárpár között, hogy rendőrt kellett rájuk hívni.

 

Később hírt adtunk róla, hogy Juniorék közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de a rapper komoly feltételt szabott volt párjának, amit Csilla visszautasított.

 

A hetek óta tartó bizonytalanság és viták után végre megtört a jég: L.L. Junior kibékült Csillával, mi több, már nem akarja elvenni Lacikát édesanyjától, a kisfiú egy egész hétvégét tölthet Csillával.

„Laci odaadta a kisfiunkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt. Annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk”

– mesélte Csilla a Borsnak, aki elmondta azt is, hogy Junior teljesen megváltozott, megint olyan vele, mint régen:

„Laci varázsütésre megvátozott, és nagyon rendes velem. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem.”

Nem csak Csilla, de Junior is örül, hogy rendeződni látszanak a dolgaik, és hogy volt felesége újra pozitívan beszél róla. A Bors értesülései szerint Csilla jogi képviselője és Junior hamarosan aláírhatják a Lacikáról szóló megegyezést, már csak a rapper ügyvédjére várnak.

[[cikk3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás