Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

L.L. Junior kibékült gyermeke anyjával, óriási gesztust tett a rapper

L.L. Junior kibékült gyermeke anyjával, óriási gesztust tett a rapper

Színes

L.L. Junior kibékült gyermeke anyjával, óriási gesztust tett a rapper

Színes

Helmeczi Benjamin 11:50

Hopp Csilla boldog, hogy L.L. Junior újra olyan vele, mint régen.

Az elmúlt hetekben mindenki L.L. Juniorra és Csillára figyelt. Mióta egy tragikus baleset következtében elvesztették gyermeküket, a rapper nem akarta, hogy exfelesége Lacika közelébe menjen. A láthatási és a gyermekelhelyezési problémák miatt kerekedett egyszer egy olyan veszekedés a sztárpár között, hogy rendőrt kellett rájuk hívni.

 

Később hírt adtunk róla, hogy Juniorék közös felügyeletet szeretnének váltott elhelyezéssel, de a rapper komoly feltételt szabott volt párjának, amit Csilla visszautasított.

 

A hetek óta tartó bizonytalanság és viták után végre megtört a jég: L.L. Junior kibékült Csillával, mi több, már nem akarja elvenni Lacikát édesanyjától, a kisfiú egy egész hétvégét tölthet Csillával.

„Laci odaadta a kisfiunkat a hétvégére, és Lacika velem is aludt. Annyira boldog vagyok, el sem hiszem, hogy itt tartunk”

– mesélte Csilla a Borsnak, aki elmondta azt is, hogy Junior teljesen megváltozott, megint olyan vele, mint régen:

„Laci varázsütésre megvátozott, és nagyon rendes velem. Tudunk normálisan beszélni, és mint két átlagos szülő, végre újra szót értünk. Érzem, hogy neki is Lacika boldogsága, jövője a legeslegfontosabb, pont úgy, ahogy nekem.”

Nem csak Csilla, de Junior is örül, hogy rendeződni látszanak a dolgaik, és hogy volt felesége újra pozitívan beszél róla. A Bors értesülései szerint Csilla jogi képviselője és Junior hamarosan aláírhatják a Lacikáról szóló megegyezést, már csak a rapper ügyvédjére várnak.

Borítókép: NLC