promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lopott érintések után megérkezett Dallos Bogi és Puskás Peti szerelmes fotója
Borítókép:  Youtube.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miután Dallos Bogi és Puskás Peti felvállalta a kapcsolatukat, mindenki az X-Faktor színfala mögötti történésekre kíváncsi.

Az elmúlt hét legfontosabb magyar sztárhíre az volt, hogy összejött az X-Faktor két mentora, Dallos Bogi és Puskás Peti.

 

A lesifotók nyilvánosságra kerülése után a két énekes felvállalta a kapcsolatot, majd szombat este együtt zsűritek az RTL Klub műsorában. A Blikk arra volt kíváncsi, hogy mennyire profin fognak viselkedni a kamerák kereszttüzébe. A lap szerint a kamerák csak azt mutatták, hogy bevonuláskor Puskás Peti megfogta Dallos Bogi kezét, hogy lesegítse a lépcsőn, ám a háttérben több intim pillanat is történt.

„Azt gondolom, mi a műsorban nem szerelmespárként, hanem mentortársakként vagyunk jelen. Az, hogy egy párt alkotunk az életben, egyáltalán nem befolyásolja a döntéseinket a versenyzőket illetően”

– mondta a Blikknek az énekesnő.

 

A lapnak nyilatkozott egy bennfentes, aki elárulta, hogy a két zsűritag együtt távozott az épületből a műsor után:

„Mind a ketten profik, nem fognak a kamerák előtt édelegni, de amint elvonulnak, fogjak egymás kezét, ölelik egymást. Még a kapcsolatuk elején járnak, nagyon szerelmesek egymásba, így próbálnak minden lopott pillanatot kiélvezni, amit együtt tölthetnek. Peti igazi úriember, az első adás előtt egy szál virágot is vitt az összes női mentoráltjának és Boginak.”

 

Az X-Faktor női mentora pedig egy szerelmes fotót osztott meg a hétvégén, amiben utalt arra, hogy Puskás Petinek már csak a zsűrizés maradt az X-Faktorban:

„Én büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek!”

Puskás Peti pedit azt írta kommentben:

„Szeretlek!”

Én büszke vagyok rád, és nagyon szeretlek!

Dallos Bogi (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás