promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
X-faktor második adás: kiesett az aranytorkú énekes, a nézők kiakadtak
Borítókép:  Blikk
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Két élő adás alatt a felére redukálódtak az X-faktor versenyzői. Puskás Petinek már egy csapata sincsen.

Ezen a hétvégén volt az X-faktor második élő showja, ahol már csak 8 versenyző lépett színpadra. Az estét Puskás Peti egyetlen csapata, a Take 3 nyitotta meg. Bár a zsűri szerint a lányok hamisan énekelték a kidolgozatlan szólóikat, mégis sokat fejlődtek, ezért leültették őket az azonnali továbbjutóknak járó három székek egyikére.

 

A soron következő Burai Renáró és Bagdi Enikő foglalta el a maradék két széket, így a mentoroknak nem volt könnyű dolguk, ha ezután valakit le akartak ültetni, hiszen az egyik versenyzőnek át kellett adnia a helyét, amiről a nézők döntöttek egy 90 másodperces szavazás keretében.

Az adás végére ByeAlex két versenyzője, Manuel és Ruszó Tibi, valamint Gáspár Laci mentoráltja, Zdroba Patrik jutott tovább egyenesen a harmadik élő showba.

A második körös szavazáson a nézők a további 5 versenyző sorsáról döntöttek. Mivel a következő élő adásban már csak hat versenyző léphet fel, ezért ketten búcsúztak az X-faktortól.

A nézők szavazatai alapján Puskás Peti egyetlen csapata, a Take 3, és Dallos Bogi aranytorkú énekese, Dárdai Blanka esett ki.

 

A műsor nézői teljesen felháborodtak az eredményen, elégedetlenkedő kommentek lepték el az X-faktor különböző online felületeit.

„Manuelnek kellett volna felállnia, nem pedig egy igazi tehetségnek! Igazságtalan az egész műsor!"

„Egy nőre lehetett volna bízni ebben a szériában akármelyik világsztár dalát például Whitney Houstonét. Ez Blanka lett volna, nagy csalódás hogy kiesett"

„Blankának a döntőben lett volna a helye"

Még csak most kezdődött az idei X-faktor élő műsora, mindössze 3 élő adás maradt hátra. Jövő hétvégén a legjobb hat versenyző fog színpadra lépni, ezúttal két dallal. A mezőny a versenyzők felére redukálódása után így néz ki:

ByeAlex és a Fiúk: Vanek Andor, Ruszó Tibi, Manuel

Dallos Bogi és a Lányok: Bagdi Enikő

Gáspár Laci és a 25 év felettiek: Burai Renátó, Zdroba Patrik

A kiesők dalait itt hallgathatjátok meg:

Take 3

 

Dárdai Blanka

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás