promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien: „Majdnem megerőszakoltak!” – videó
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien Szulák Andrea „Nyugi! Köztünk marad...” műsorának a vendégeként mesélt a döbbenetes eseményről.

Vasvári Vivien nehéz időszakon megy keresztül, elvált férjétől, egyedül próbál boldogulni, ami amúgy nem áll távol tőle.

 

A Feleségek luxuskivitelben sztárja Szulák Andrea műsorában vendégeskedett, Müller Attila és Gáspár Zsolti társaságában. A beszélgetés során a gyermekek védelme is szóba került.

Vasvári Vivien elmondta, hogy ő egy rossz élmény miatt nem mutogatja olyan gyakran a gyermekeit,

nehogy egy pedofil elrabolja őket.

Gáspár Zsolti hozzátette, hogy náluk már egészen kicsi korban sem meztelenkedhetnek a gyerekek, nehogy szokássá váljon ez náluk. Müller Attila egy kicsit pozitívabban áll az világ dolgaihoz. Ezt az állítást cávolta meg Vasvári Vivien, aki elmondta, hogy 16 évesen majdnem megerőszkolták:

„Engem 16 évesen majdnem megerőszakoltak. Az embert majdnem kinyírta az apám. Tehát nem csak úgy beszélgetek. Ez akkor volt, mikor 16 éves voltam, tehát 13 évvel ezelőtt. Ahhoz képest most milyen világot élünk.... (...) Erdőben futottam és voltak ilyen ezres körök. Öt darab ezret kellett futnom időre.”

Vivien hozzátette, hogy már a második körben látta a meztelenül bujkáló embert. Az édesapjával megbeszélték, hogy akkor következő körben már elkíséri biciklivel. Erre már nem került sor:

„Na, a következő körben már nem kellett, mert elkapott magához, azt se tudtam, mit csináljak. Az volt a szerencse, hogy az első 100 méterben történt, mert ahogy üvöltöttem, hallották. De ha mondjuk 500-nál történik, a kutya nem hallja meg, ott bármi lehetett volna...”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás