Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Suzy hamar elválna és elárulta, milyen férfira vágyik

Suzy hamar elválna és elárulta, milyen férfira vágyik

Színes

Suzy hamar elválna és elárulta, milyen férfira vágyik

Színes

Promotions - 2019.11.19. 09:20

Jolly és Suzy egyelőre nem tud egyezségre jutni arról, hogyan osszák fel vagyonukat válásuk után. Suzy azonban elárulta, szeretne gyorsan túlesni a váláson, ahogy arról is beszélt, milyen férfit képzel el maga mellé.

Már több hónapja, hogy kiderült, Jolly és Suzy már alkotnak egy párt. Az utóbbi napokban, hetekben azonban elcsendesülni látszik a két fél magánéleti válsága miatt kirobbant sárdobálás.

 

Az énekesnő Királyvári Zsuzsanna már szeretne túllenni a válási folyamatokon. Erről is beszélt a Blikknek.

„Nem akarok már Tarcsiné lenni még papíron sem! Sokáig kínlódtam, de legyen végre vége. Élvezem, hogy senki nem dirigál, önmagam lehetek. (...) Házaspárként működtünk, közös kasszán, de ezentúl csak magamra számíthatok, egyedül kell eltartanom a kislányunkat. Ezért segítettek a szüleim boltot nyitni. A gofrizó az én ötletem volt, csajosra csinosítottam, de a szüleim adták a tőkét, és Niki húgommal készítjük a finomságokat" 

– mondta Suzy, aki hozzátette, édesanyja sokat segít neki. 

 

Királyvári Zsuzsanna szigorú napirend szerint él. Korán kel, viszi gyerekét az iskolába, majd nyitja a boltot. Hétvégén, mikor fellép, édesanyja vigyáz a gyerekére. Nem akarja ugyanis feladni gyerekkori álmait, és közönségét sem hagyná cserben.

 „Szeressen, tiszteljen, én legyek a mindene, és olyan fontos legyen neki a család, mint nekem és a szüleimnek" – árulta el Suzy azzal kapcsolatban, milyen férfit is szeretne maga mellé. 

De kiderült az is, a két fél egyelőre nem tudott megegyezni a vagyonelosztáson. S, ha ez így marad, akkor hosszas tárgyalási folyamatra lehet számítani.

 

Borítókép: ripost.hu

Legolvasottabb hírek