promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megkérték Kiszel Tünde kezét, a naptárdíva elárulta, hogy kitől kapott gyűrűt
Borítókép:  Velvet
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiszel Tündéért folyamatosan küzdenek a férfiak. Ezután a bejelentés után sokak szíve törhetett össze.

A naptárdíva mindig is azt mondta, hogy naponta kap üzeneteket a férfiaktól, folyamatosan randevúkra hívják, vagy elküldenek neki egy lapot a naptárából, hogy dedikálja azt. De fel kell kötnie a gatyát annak, aki Tünde kegyeiért harcol, ugyanis nem adja magát olyan könnyen.

Kiszel Tünde a Ripost magazinnak mesélt arról, hogy mivel szoktak próbálkozni a férfiak.

„Folyamatosan keresnek a férfiak, rengeteg üzenetet kapok a közösségi oldalakon. Sőt, azt vettem észre, hogy egyre többen próbálják felvenni velem a kapcsolatot. Nagyon jól esik, hogy érdeklődnek irántam, de én mindig megtartom a három lépés távolságot. Jobb félni, mint megijedni!”

Ezután a díva elmesélte az legextrémebb üzenetet, amit az egyik rajongójától kapott. Néhány napja valaki egy gyűrűt küldött Tündének, hogy legyen a felesége.

„Megköszöntem és udvariasan elutasítottam ezt a kedves gesztust. Egyrészt nekem ez túl gyors lenne, másrészt most nem férne bele egy férfi az életembe”

– magyarázta Tünde, aki manapság nemcsak az új naptárán dolgozik, de több szépségversenyen is zsűrizik, így teljesen érthető, hogy nem marad ideje a férfiakra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás