Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Vitray válik, Ronaldo és Dundika selfiezik – itt a heti top 5

Vitray válik, Ronaldo és Dundika selfiezik – itt a heti top 5

Színes

Vitray válik, Ronaldo és Dundika selfiezik – itt a heti top 5

Színes

Promotions 21:14

Összegyűjtöttük a hét öt legolvasottabb hírét Vitray Tamás válásától Palvin Barbara szexi videójáig.

A hét legolvasottabb híre, hogy még Curtis is irigykedik Majka feleségének, Dundikának a fotójára. Hiszen az ózdi rapper felesége egy képet posztolt Instagram-oldalára, amin a pornó világából meggazdagodó Gattyán György luxemburgi partiján Ronaldinhóval kapták lencsevégre.

 

Szintén sokan felfigyeltek arra, hogy a Barcelona uruguay-i támadója, Luis Suárez arról beszélt, hogy ameddig tudja, szolgálja csapatát, de a klubnak azért új csatár után kell néznie.

 

Persze, Ronaldo sem maradhat ki a sorból. A portugál sztárhoz a Litvánia elleni Eb-selejtezőn rohant oda egy szurkoló. A vége egy közös kép és egy felejthetetlen élmény lett – mármint nem Ronaldónak.

 

A magyar bulvárvilágot felkavarta a hír, hogy Vitray Tamás, és az operettprimadonna, Kállai Bori közösen döntöttek úgy, hogy külön folytatják. Kiderült, hogy a bíróságnak nem lesz nehéz dolga, hiszen az anyagiakban a két fél mér megállapodott. A hírről a Rádió 1 Balázsék című műsorának sztárjai a tőlük megszokott stílusban beszélgettek.

 

Na, de ne feledkezzünk meg Palvin Barbiról sem. A gyönyörű modell ezúttal nem csak képen, hanem egy videóban mutatta meg tökéletes alakját.

Borítókép: The Sun