Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jolly megelégelte a sárdobálást, ám van két bökkenő

Jolly megelégelte a sárdobálást, ám van két bökkenő

Színes

Jolly megelégelte a sárdobálást, ám van két bökkenő

Színes

TK - 2019.11.16. 14:14

Az utóbbi napokban, hetekben elcsendesülni látszik Jolly és Suzy magánéleti válsága miatt kirobbant sárdobálás.

November elején jelentette be Jolly, hogy az idei fellépéseket még elvállalja Suzyval, ám 2020 januárjától külön utakon folytatják.

 

Jolly a Borsnak kijelentette, hogy mindketten lenyugodtak Suzyval, és úgy érzi, hogy sikerült rendezni a kapcsolatukat:

„Semmi gond nincs köztünk Suzyval. Béke van, ezért is tudunk a mai napig együtt színpadra lépni. Nyilván mindenkiben vannak sérelmek, de lenyugodtunk, nincs harag. Teljesen megváltoztak az érzéseink, és már kö­zömbösek vagyunk egymás iránt.”

A mulatószene egyik hazai királya úgy véli, hogy egyszerűen nem lehet közösen folytatni a színpadon a zenélést, mert hiteltelenné vált a párosuk. Korábban szerelmespárként vállalták a szerepléseket, míg mostanában már elhidegülve kell előadniuk ugyanazokat a slágereket:

„Ez a felállás már nem működik, nem az igazi, és amúgy is végre szeretnék a saját karrieremmel foglalkozni. Egyengettem én már sokak pályafutását, Suzy is táncos volt, akiből énekest csináltam, de most már magamra, a saját zenei utamra akarok koncentrálni.”

Jolly naponta írja az új dalokat, új klipet forgat és igyekszik kiegyensúlyozott életet élni. Magánéletében is megtalálta a boldogságot Szuperák Barbara oldalán, már csak két dolog hiányzik ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben legyen:

„Suzy valamiért nem tudja elfogadni az új kapcsolatomat, de azt gondolom, ha majd neki is lesz párja, más lesz a hozzáállása. Részemről még barátok is lehetnénk. A legnehezebb az, hogy a távolság és a munka miatt a kislányomat jóval kevesebbet látom, mint azelőtt.”

Borítókép: Jolly. Forrás: lokal.hu

Legolvasottabb hírek