promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jolly megelégelte a sárdobálást, ám van két bökkenő
Borítókép:  Jolly. Forrás: lokal.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az utóbbi napokban, hetekben elcsendesülni látszik Jolly és Suzy magánéleti válsága miatt kirobbant sárdobálás.

November elején jelentette be Jolly, hogy az idei fellépéseket még elvállalja Suzyval, ám 2020 januárjától külön utakon folytatják.

 

Jolly a Borsnak kijelentette, hogy mindketten lenyugodtak Suzyval, és úgy érzi, hogy sikerült rendezni a kapcsolatukat:

„Semmi gond nincs köztünk Suzyval. Béke van, ezért is tudunk a mai napig együtt színpadra lépni. Nyilván mindenkiben vannak sérelmek, de lenyugodtunk, nincs harag. Teljesen megváltoztak az érzéseink, és már kö­zömbösek vagyunk egymás iránt.”

A mulatószene egyik hazai királya úgy véli, hogy egyszerűen nem lehet közösen folytatni a színpadon a zenélést, mert hiteltelenné vált a párosuk. Korábban szerelmespárként vállalták a szerepléseket, míg mostanában már elhidegülve kell előadniuk ugyanazokat a slágereket:

„Ez a felállás már nem működik, nem az igazi, és amúgy is végre szeretnék a saját karrieremmel foglalkozni. Egyengettem én már sokak pályafutását, Suzy is táncos volt, akiből énekest csináltam, de most már magamra, a saját zenei utamra akarok koncentrálni.”

Jolly naponta írja az új dalokat, új klipet forgat és igyekszik kiegyensúlyozott életet élni. Magánéletében is megtalálta a boldogságot Szuperák Barbara oldalán, már csak két dolog hiányzik ahhoz, hogy minden a legnagyobb rendben legyen:

„Suzy valamiért nem tudja elfogadni az új kapcsolatomat, de azt gondolom, ha majd neki is lesz párja, más lesz a hozzáállása. Részemről még barátok is lehetnénk. A legnehezebb az, hogy a távolság és a munka miatt a kislányomat jóval kevesebbet látom, mint azelőtt.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás