promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi szokatlan módon mondta el férjének, hogy babát vár
Borítókép:  Instagram.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és a TV2 bejelentette, hogy az énekesnő áldott állapotára való tekintettel a továbbiakban már nem fog zsűrizni a Sztárban sztár leszek című! műsorban.

Azt még nem lehet tudni, hogy a TV2 kit ültett Tóth Gabi helyére a zsűribe, de az biztos, hogy az énekesnő már csak a babára és magára akar figyelni.

 

A Story magazinnak Tóth Gabi férje, a neves sztárséf, Krausz Gábor mesélt arról, hogyan tudta meg, hogy gyermeke fog születni:

„Én még ágyban voltam reggel, amikor Gabi rám rúgta az ajtót: »Babát várunk!«. Erre vágytunk mindketten. mégis váratlanul ért minket, először meg is ijedtünk kicsit, mert tisztában voltunk azzal, hogy a gyerekünk megváltoztatja az életünket. De annál boldogabban és lelkesebben kezdtük el a készülődést életünk nagy eseményére.”

Tóth Gabinál korábban egy ciszta okozott belső vérzést, ami nagyban károsította a petefészkét. Így pedig nagyon kicsi volt annak az esélye, hogy természetesen úton gyermeke legyen a sztárpárnak. Amióta Krausz Gábor megtudta, hogy apa lesz, azóta igyekszik felesége minden kívánságát lesni. Tóth Gabi mostanában már a cipőt sem tudja bekötni, miközben férje észrevette magán, hogy sokkal komolyabb, megfontoltabb lett.

„Érdekes, újabban sokszor ellágyulok. Soha nem gondoltam például, hogy egy boltban engem majd jobban érdeklenek a babaruhák, babacipők és hogy pont a feleségem lesz az, aki megfontoltabban vásárol”

– mondta a sztárséf, aki hozzátette, hogy a születendő babának köszönhető, hogy ő és az édesapja újra közelebb kerültek egymáshoz:

„Tulajdonképpen születendő kislányomnak köszönhetem hogy visszakaptuk egymást édesapámmal(...) Gabi szülésével egészen új fejezet kezdődik a családunk életében.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás