Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi szokatlan módon mondta el férjének, hogy babát vár

Tóth Gabi szokatlan módon mondta el férjének, hogy babát vár

Színes

Tóth Gabi szokatlan módon mondta el férjének, hogy babát vár

Színes

TK 15:47

Tóth Gabi és a TV2 bejelentette, hogy az énekesnő áldott állapotára való tekintettel a továbbiakban már nem fog zsűrizni a Sztárban sztár leszek című! műsorban.

Azt még nem lehet tudni, hogy a TV2 kit ültett Tóth Gabi helyére a zsűribe, de az biztos, hogy az énekesnő már csak a babára és magára akar figyelni.

 

A Story magazinnak Tóth Gabi férje, a neves sztárséf, Krausz Gábor mesélt arról, hogyan tudta meg, hogy gyermeke fog születni:

„Én még ágyban voltam reggel, amikor Gabi rám rúgta az ajtót: »Babát várunk!«. Erre vágytunk mindketten. mégis váratlanul ért minket, először meg is ijedtünk kicsit, mert tisztában voltunk azzal, hogy a gyerekünk megváltoztatja az életünket. De annál boldogabban és lelkesebben kezdtük el a készülődést életünk nagy eseményére.”

Tóth Gabinál korábban egy ciszta okozott belső vérzést, ami nagyban károsította a petefészkét. Így pedig nagyon kicsi volt annak az esélye, hogy természetesen úton gyermeke legyen a sztárpárnak. Amióta Krausz Gábor megtudta, hogy apa lesz, azóta igyekszik felesége minden kívánságát lesni. Tóth Gabi mostanában már a cipőt sem tudja bekötni, miközben férje észrevette magán, hogy sokkal komolyabb, megfontoltabb lett.

„Érdekes, újabban sokszor ellágyulok. Soha nem gondoltam például, hogy egy boltban engem majd jobban érdeklenek a babaruhák, babacipők és hogy pont a feleségem lesz az, aki megfontoltabban vásárol”

– mondta a sztárséf, aki hozzátette, hogy a születendő babának köszönhető, hogy ő és az édesapja újra közelebb kerültek egymáshoz:

„Tulajdonképpen születendő kislányomnak köszönhetem hogy visszakaptuk egymást édesapámmal(...) Gabi szülésével egészen új fejezet kezdődik a családunk életében.”

Borítókép: Instagram.