promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy az izgalom, mindenki Tóth Gabi pocakját lesi
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Három hét múlva ér véget a Sztárban sztár leszek!, ám nem biztos, hogy Tóth Gabi babája ezt meg akarja várni.

Azt már mindenki tudja, hogy a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorának egyik zsűritagja Tóth Gabi, aki néhány hete férjhez is ment leendő gyermeke apjához, a sztárséfhez, Krausz Gáborhoz.

 

A Bors most annak járt utána, hogy benne van a pakliban az a lehetőség, hogy Tóth Gabi gyermeke úgy dönt: ő bizony nem várja meg a műsor döntőjét, hanem hamarabb kibújik édesanyja pocakjából.

„Hét órakor indul be a gyerek. Nem tudom, hogy az adás miatt, de már több helyen érzem, úgyhogy valami durvaság lehet a rendszerben. Egyébként nagyon élvezi a bulit, ráadásul itt van a lábunknál egy hangfal, úgyhogy kapja a zenét rendesen. A hétköznapokban kilenckor alszom nagyjából, de minden rendben van, megvan a kis rendszere. Elképesztő, hogy már mindjárt kint van, úgyhogy remélem, végig fogom tudni csinálni a műsort”

– mondta a legutóbbi adás alkalmával az énekesnő.

A lap megkérdezte a TV2-t, hogy van esetleg forgatókönyvük arra az esetre, ha zsűritagot kell váltani. Ez nem lenne újkeletű a csatornánál, hiszen 2016-ban Liptai Claudia nem tudott végigcsinálni egy műsort, így helyette Ábel Anita foglalta el az döntnökök egyik székét a döntő idejére.

„Bízunk benne, hogy Gabi egészen a döntőig velünk lesz, de ha esetleg másként alakulna, természetesen arra is készülünk megoldással. Erről azonban részleteket csak akkor árulunk el, ha aktuálissá válik a téma”

– válaszolta a lap kérdésére a csatorna.

A Bors úgy értesült, hogy Tóth Vera neve már felmerült, mint lehetséges beugró. Az énekesnőnek nem lenne ismeretlen a feladat:

„Nem lenne számomra idegen ez a terep, hiszen a Sztárban sztár+1 kicsiben én is zsűriztem. Ettől függetlenül persze nagyon szorítok Gabinak és a babának, remélem, hogy kibírják, de ha úgy adódna, akkor természetesen repülnék. Ez a nővérek dolga.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás